Все категории
Добавить товар

Дієтична добавка slimina "зелена кава+хром" langsteiner, 30 капсул

329 грн
Описание

Дієтична Добавка Slimina "Зелена Кава+Хром" Langsteiner, 30 капсул
Рекомендації до застосування: Для нормалізації ваги.

Ефект від застосування: Зменшує кількість споживаних калорій та сприяє зменшенню ваги.

Екстракт зеленої кави - потужний антиоксидант, захищає клітини від окислювального стресу, викликаного вільними радикалами. Хлорогенова кислота, яка містяться в зеленій каві сприяє активації роботи підшлункової залози, посилює обмін речовин в організмі та допомагає спалювати жирові тканини.

Хром допомагає підтримувати нормальний рівень глюкози в крові та нормальний метаболізм макроелементів і поживних речовин. Хром бере активну участь у процесі кровотворення і нормалізує вироблення ферментів.

Екстракт білої квасолі підтримує стабільний рівень цукру в крові, нейтралізує спожитий крохмаль та допомагає схуднути
Вага
30 капс
Країна виробництва
ПОЛЬЩА
Застосування
1 капсула на день після їжі. Протипоказання: Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок.
Застереження
Не є лікарським препаратом. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного вживання. Не замінювати дієтичною добавкою повноцінний раціон харчування. Не застосовувати добавку після закінчення терміну придатності.
Склад
Склад на 1 капсулу: Активні речовини: екстракт зеленої кави 250 мг, екстракт білої квасолі 25 мг, хром (піколінат хрому) 40 мкг. Допоміжні речовини: магнієві солі жирних кислот, желатин, діоксид титану(E-171): барвник. Без ГМО.
Стать
Унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары