Все категории
Добавить товар

Японський жувальний колаген зі смаком персика orihiro collagen на 3 місяці

575 грн
Описание

Orihiro MOST Chewable Collagen

Об"єм 180 жувальних таблеток на 90 днів Країна виробник Японія

Термін придатності до 09.2025

Колаген є структурним білком нашого організму, украй необхідним для здорового стану опорно-рухового апарату та привабливого вигляду шкіри, волосся, нігтів. Він уповільнює процеси старіння, благотворно діє на шкіру, волосся, нігті, хрящову тканину, суглоби. На відміну від кремів, масок, ліфтингу, ботоксу, які діють зовнішнім впливом, харчовий колаген працює зсередини. Живить, омолоджує, покращує структуру шкіри день за днем, зміцнює кістки.

Orihiro MOST Chewable Collagen випускається у жувальних таблетках, які мають присмак персику.

Містить:

Низькомолекулярний Колаген (морський). Колаген вважається однією з найцінніших речовин, від яких залежить молодість нашої шкіри (пружність, шовковистість, еластичність, здоровий сяючий колір обличчя). Колаген також відповідає за безперебійну роботу нашої опорно-рухової системи в організмі. Він є основним компонентом сполучної тканини сухожиль, зв´язок, хрящів, кісток, шкіри, нігтів, волосся. Молодий організм сам здатний виробляти колаген у необхідній кількості, але з віком наш організм все менше виробляє колаген. Для отримання ефективного результату колаген має бути низькомолекулярним. Він за своєю структурою максимально наближений до колагенових волокон шкіри, тому легко засвоюється організмом, а процес відновлення клітин триває інтенсивніше.
Вітамін В2 (рибофлабін). «Вітамін краси», саме так називають В2 косметологи – важливий для здоров´я шкіри, слизових оболонок, нігтів та волосся. Ще вітамін В2 впливає на зростання та розвиток організму, роботу репродуктивних органів, стравохід та щитовидку. Він робить наше волосся блискучим, нігті - міцним, а шкіру - гладкою. Бореться з вуграми, екземою та псоріазом. Допомагає загоєнню ран та розгладжуванню рубців.
Вітамін В6 – бере участь у синтезі серотоніну, який відповідає за гарний настрій, сон, апетит.
L-аргінін - амінокислота, яка входить в основу білка та власне відповідає за синтез білків, протеїну і багатьох біологічно активних сполук, бере участь в утворенні оксиду азота, завдяки чому і організовує вправну роботу органів і систем організму. Регулює рівень холестерину, бере участь у виробленні ферментів, впливає на рівень артеріального тиску і навіть сповільнює розвиток новоутворень. Цю амінокислоту дуже часто вживають професійні спортсмени та ті, що ведуть активний спосіб життя і дбають про здоров’я та нормальну вагу, адже аргінін чудово відновлює м’язи після тренувань та піклується про міцний імунітет. Також він впливає на зниження ваги, так як активізує ріст м´язової маси і скорочує обсяг жирової.
Пантотенова кислота – також відома як вітамін В5 – це водорозчинний вітамін, який є попередником у синтезі коензиму А. Бере участь у синтезі стресових і статевих гормонів, підтримці нормального функціонування травного тракту, метаболізмі інших вітамінів, зокрема В2, знижує холестерин.
L-пролін – це основна амінокислота, що зустрічається в хрящі, яка важлива для підтримки здорової функції суглобів та здорового серцевого м´яза. Покращує еластичніть шкіри.
L -цистеїн - амінокислота, що впливає на обмін речовин. За рахунок цих процесів поліпшується ріст волосся і нігтів, вони стають міцнішими, підтримується здоров´я і зовнішній вигляд шкіри.

Спосіб застосування: приймати по 1 таблетці 2 рази на день, ретельно розжовуючи .

Склад добової дози (у 2 таблетках): пептид колагену – 400 мг, вітамін В2 – 1,1 мг, вітамін В6 – 1,5 мг, L-аргінін – 5 мг, пантотенова кислота – 10 мг, L-пролін – 5 мг, L -цистеїн - 5 мг.

Протипокази: алергія на компоненти засобу. Вагітним, годуючим грудьми та особам, які страждають на захворювання серця та судинної системи перед початком використання добавки необхідно отримати консультацію лікаря. Не перевищуйте щоденне дозування. Якщо ви відчуваєте дискомфорт під час прийому добавки, припиніть прийом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары