Все категории
Добавить товар

Гінкго білоба олія 250 мл скляна ємність

200 грн
Описание

Гінкго білоба - рослина, що продовжує молодість. Недарма його називають «деревом молодості». Адже вона має надзвичайно потужними цілющими властивостями, які допомагають зупинити старіння організму. Згідно з науковими дослідженнями, це найкращий засіб, стимулюючий кровообіг і розумову діяльність. Особливо це актуально для людей старше 40 років, так як саме в цьому віці судини починають втрачати свою еластичність, закупорюються і старіють.

Сьогодні препарати з Гінкго білобой становлять важливу частину традиційної медицини з об'ємом продажів більше пів мільярда доларів на рік.

Активність препаратів Гінкго пов'язана з присутністю в листі унікальних, не зустрічаються більше в живій природі гінкголіди, біофлавоноїдів та проантоцианидина, які надають комплексний вплив на кровоносну систему, серце, мозок, печінка, очі і на всі інші органи.

Основні лікувальні властивості рослини :

Це потужний антиоксидант. Він бореться з вільними радикалами навіть ефективніше вітаміну Е і запобігає передчасне старіння, перешкоджає окисленню ліпопротеїдів низької щільності і розвитку атеросклерозу судин.
Покращує кровообіг як у великих судинах – венах і артеріях, так і в капілярах. Завдяки цьому відновлюється харчування і постачання киснем всіх органів і тканин. Поліпшується дихання і робота серця, стабілізує серцевий ритм, відновлюється мозкова діяльність, пам'ять та інтелектуальні здібності. Уповільнює розвитокхвороби Альцгеймера.
Допомагає при запамороченнях, зниження слуху і зору. Є ефективним при лікуванні імпотенції, переміжної кульгавості, передменструального синдрому, безсоння і депресії. Знімає напади бронхіальної астми, охороняє печінку, полегшує стан при геморої.
Покращує реологічні показники крові, перешкоджає склеюванню тромбоцитів і утворення тромбів
Знижує споживання інсуліну і є незамінним компонентом у лікуванні діабетичної ангіопатії.
Стримує розвиток метастазів при злоякісних пухлинах.
Продовжує активне життя, зупиняє старість, покращує енергетичний баланс у клітинах, має виражений судинорозширювальний ефект на судини.
Застосовується в косметології. Використовується в складі косметичних засобів, що запобігають старінню шкіри, ефект «апельсинової кірки» і набряклість. Протипоказання
Народні засоби на основі гінкго білоба мають протипоказання до застосування.
До них відносяться: порушення процесу згортання крові; вагітність і лактація; період перед оперативним втручанням; індивідуальна непереносимість; епілепсія; гострий інфаркт.
Пересилку сплачує покупець, надійно упакуємо самі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары