NOW Foods, Лецитин, 1200 мг, 100 м'яких капсул
За своєю хімічною природою лецитин є складним ефіром гліцерофосфорної кислоти. Головні його компоненти: пальмітинова, арахідонова, стеаринова кислоти та холін. Користь цієї органічної сполуки для здоров'я людини виявляється у прояві таких властивостей:
-зменшення в'язкості крові;
-зниження ризику появи в судинах тромбів;
-поліпшення кровообігу;
-регулювання ліпідного обміну;
-руйнування ліпопротеїдів низької щільності, по-простому «поганого» холестерину;
-захист печінки від впливу токсинів;
-активізація роботи репродуктивних органів;
-відновлення менструального циклу;
-профілактика сечо-, нирково- та жовчнокам'яної хвороби;
-нормалізація маси тіла за наявності зайвих кілограмів;
-боротьба зі стресами через зміцнення нервової системи;
-полегшення транспортування поживних речовин у різні органи та тканини.
Лецитин демонструє антиоксидантний та регенеруючий ефекти. Його слід вживати у вигляді біодобавки сердечникам і гіпертонікам; людям, які страждають від частих запаморочень, дратівливості, безсоння, порушень концентрації уваги.
Рекомендації щодо застосування
Приймати 3 м'які капсули на день.