Все категории
Добавить товар

Пантогар pantogar оригінал єгипет

650 грн
Описание

-дифузне випадання волосся негормональної етіології;
-дегенеративні зміни структури волосся (внаслідок хімічної дії, пошкодження волосся сонячним та ультрафіолетовим випромінюванням);
-порушення структури нігтів
Торгова назва:
Пантогар
Pantogar
Склад:
Кожна капсула містить:
тіаміну мононітрат (віт.B1) 60 мг
кальцію пантотенат (віт.B5) 60 мг
цистин 20 мг
пара-амінобензойна кислота 20 мг
кератин 20 мг
дріжджі медичні 100 мг
Допоміжні компоненти:
целюлоза мікрокристалічна, тальк, магнію стеарат, повідон, кремнію діоксид колоїдний.
Склад оболонки капсули: желатин, вода очищена, діоксид титану, барвник заліза оксид жовтий, індигокармін.
Властивості:
Пантогар-полівітамінний препарат, що містить необхідні для волосся та нігтів елементи – Д-пантотенат кальцію, L-цистин та амінокислоти, кератин. Властивості препарату обумовлені властивостями компонентів, що входять до його складу.
Пантогар відноситься до біологічно активних добавок (БАД), які призначені для заповнення в організмі дефіциту мікроелементів та вітамінів. Містить компоненти, необхідні для живлення нігтів та волосся – кератин, Д-пантотенат кальцію, L-цистин та амінокислоти. Препарат допомагає зупинити випадання волосся, підвищує густоту пасм та повертає їм здоровий блиск. Пантогар підвищує стійкість нігтьових пластин до зовнішніх впливів, через деякий час після початку прийому препарату зникають крихкість, ламкість та розшаровування.
Механізм роботи «Пантогар» заснований на вплив на стан волосся та нігтів зсередини, шляхом насичення клітин поживними речовинами. Для зростання здорового волосся необхідно оздоровлення коренів, у цьому випадку клітини починають активно розмножуватися і утворюють матрикс. Постачання клітин поживними речовинами здійснюється зі струмом крові, що дозволяє впливати на ріст волосся, діючи зсередини. Такий підхід до лікування волосся часто дозволяє повністю усунути проблему. Пантогар сприяє активному насиченню клітин компонентами, здатними стимулювати зростання волосся і покращувати його структуру.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
svitl...
svitlanazhuk78
Тернополь
Была

Похожие товары