Все категории
Добавить товар

Дикий апельсин — енергія й позитив, ефірна олія doterra

530 грн
Описание

Виробник: DoTerra
Кілька примірників у наявності

Дикий апельсин, ефірна олія doTERRA США / WILD ORANGE ESSENTIAL OIL /, 15 мл (Citrus sinensis)

Заряджає енергією й позитивом. Освіжає й дезінфікує навколишнє повітря. Покращує апетит і травлення. Активізує кровообіг і ліпідний обмін. Допомагає усунути набряки та застій у тканинах. Покращує якість сну.

Аромат — солодкий, свіжий, цитрусовий.

Ефірна олія дикого апельсина холодного пресування є однією з найкращих олій doTERRA за споживчим попитом завдяки своєму енергізувальному аромату та низці корисних якостей для здоров'я. Його склад багатий на монотерпени, які забезпечують стимулювальний і очисний вплив і роблять його ідеальним для підтримки здоров'я імунної системи (особливо в період сезонних простудних інфекцій). Як і багато інших ефірних олій цитрусових, дикого апельсина має потужні антиоксидантні властивості, які допомагають підтримувати здоров'я загалом.

Олію апельсина можна вживати щодня для поліпшення процесів детоксикації в організмі, а також використовувати для побутового прибирання як засіб для чищення. Під час розпилювання олія активізує мозкову діяльність і чудово збадьорює. Олія дикого апельсина прикрашає своїм свіжим, солодким ароматом будь-яку суміш ефірних олій.

Основні переваги:

100% чиста ефірна олія стандарту CPTG
Є потужним очисним (дезінфікувальним) засобом
Захищає від сезонних застудних епідемій і негативних чинників зовнішнього середовища
Підвищує антиоксидантний потенціал організму
Має протипухлинні, антисептичні властивості
Має спазмолітичну, седативну та тонізувальну дії
Є антидепресантом
Активізує мислу діяльність

Внутрішнє застосування:

Для щоденної турботи про здоров'я загалом і для підтримки здоров'я шлунково-кишкового тракту використовувати всередину 1 краплю олії в рослинній капсулі Veggie caps (34100001), або в 1 ч/л меду, або 120 мл напою (соєве/рисове молоко/вода) 1-3 рази на день, щодня або курсами, за потреби. Застереження: Дітям до 6 років не приймати всередину.

Зовнішнє застосування:

Для дезінфекції поверхонь приготувати універсальний спрей, додавши 2-3 краплі олії до пляшки з водою (500 мл).

Інгаляційне застосування:

Для підняття настрою та бадьорості, а також для освіження повітря використовувати 3-4 краплі на день у обраному вами дифузорі.
Для отримання імпульсу енергії змішати 1-2 краплі олії з рівними частинами олій м'яти перцевої та ладану, капнути на долоні, скласти їх навколо носа та глибоко вдихнути. Потім розтерти залишки суміші на задній поверхні шиї.
Застосовувати щодня або курсами, за потреби.

Тривалість використання: Залежно від потреби та способу застосування.

Протипоказання: Індивідуальна нестерпність.

Застереження: З обережністю за підвищеної чутливості шкіри. Зберігати в недоступному для дітей місці. Вагітним і людям, які перебувають під наглядом лікаря, проконсультуватися зі своїм лікарем. Уникати контакту з очима, вухами та іншими чутливими областями. Уникати сонячних променів або ультрафіолетових променів упродовж 12 годин після нанесення олії.

Основний хімічний склад 100% чистої ефірної олії дикого апельсина: лимонен.

Умови зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары