Тип виробу: Натуральні препарати
Кілька примірників у наявності
ПСИЛІУМ. 90 капсул
Дієтична добавка до раціону харчування, джерело розчинних харчових волокон для підтримки здоров'я і нормального функціонування кишечника, зміцнення здоров'я серцево-судинної системи, допомоги у схудненні і контролі маси тіла.
Як приймати?
По 2 - 3 капс. 2 рази на день, за 30 хв. до їди, запиваючи повною склянкою води.
Протипоказання і застереження: індивідуальна непереносимість компонентів. Як і всі добавки з харчовим волокном, не приймайте псиліум протягом 1-2 годин після прийому лікарських препаратів.
Важливо: У період вагітності і лактації та дітям до 12 років можна приймати за рекомендацією лікаря.
Розчинні харчові волокна, вбираючи воду, перетворюються у гелеподібну масу, яка допомагає:
поглинати і виводити з організму шкідливі продукти обміну речовин і токсини.
контролювати рівень глюкози
зниженню рівня «поганого» холестерину (ЛПНЩ)
нормалізувати моторику кишечника, сприяє розм’якшенню екскрементів і очищенню кишечника без травмування та подразнення
позбавленню від закрепів і є профілактикою геморою.
підтримувати популяцію дружніх бактерій у товстому кишечнику, у першу чергу лакто- та біфідобактерій, пригнічує ріст патогенної мікрофлори.
зниженню ваги і контролю маси тіла: при прийомі перед їжею зменшують відчуття голоду, допомагають відмовитися від частих «перекусів»
Gluten free. Non GMO
Капсули зі 100% вмістом рослинної діючої речовини. Без наповнювачів, підсолоджувачів, ароматизаторів, барвників, консервантів.
Псиліум практично не має власного смаку і на 80-85% складається з клітковини, чим він і цінний. Особливо важливо, що на 71% це розчинні харчові волокна, що живильним середовищем для вибіркового росту корисної мікрофлори кишечника.
Головна властивість розчинних харчових волокон - це здатність вбирати вологу і перетворюватися на гелеподібну масу. завдяки цьому дієтична добавка діє дуже делікатно і може використовуватися людьми чутливим ШКТ.
Псиліум не містить глютен, завдяки чому його можуть приймати люди з целіакією та непереносимістю глютену.