Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Йодикс-календула.

180 грн
Описание

Тип виробу: Натуральні препарати

Йодіс-календула — це профілактичний багатофункціональний засіб, який широко використовують у гінекології. Він найефективніший у разі хвороб, пов'язаних із запальними процесами, і є ідеальним варіантом для підтримки здоров'я кожної жінки.

Рекомендується використовувати для місцевої санації неспецифічного кольпіту, гострого та рецидивувального перебігу.

Препарат рекомендуємо застосовувати для оздоровлення та профілактики під час санації захворювань слизової вагіни, ерозії шийки матки, молочниці.

Оздоровчий ефект поширюється на будь-яку слизову, тому доцільно використовувати препарат у разі запальних захворювань верхніх дихальних шляхів.

Склад продукту:

Йодіс концентрат — продукт нового покоління з високою біологічною активністю, що має протизапальну, протигрибкову та антисептичну дію.

Настоянка кольорів календули — має протизапальну, протимікробну та регенерувальну дію.

Аскорбінова кислота — має сильно виражені відновлювальні властивості, підвищує тонус, працездатність.

У дозі для проведення однієї гінекологічної процедури міститься: йодис концентрату (за загальним іду) — 300-600 мкг; календули настоянки — 11,13 мл; аскорбінової кислоти — 45:50 мг.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: У разі запальних процесів спричинених стретто- і стафілокоховою флорою, грибами кандиди. Сприяє прискоренню загоєння рваних ран.

Під час оздоровлення Йодіс календулою для кращого ефекту доцільно вживати всередину «Йодис-концентрат» для відновлення в організмі йодного статусу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: високоефективним засобом йодис календула проводяться вагінальні спринціювання (ванночки) щодня впродовж 10-12 днів. Для приготування розчину для однієї процедури спринцювання беруть 400 мл. кип'яченої води та додають чотири мірні стаканчики (всього 100 мл) продукту. За потреби курс повторюють через 2-3 тижні.

У тарі місткістю 500 мл міститься п'ять процедур для гінекологічних використання.

Термін придатності: 18 місяців.

Об'єм: 500 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары