Все категории
Добавить товар

Крем-гель при травмах суглобів "хондроїтин форте", 150 мл

279 грн
Описание

Тип виробу: Натуральні препарати
Кілька примірників у наявності

"Хондроїтин Форте" - це крем-гель для суглобів, який допомагає в боротьбі з болями, сповільнює руйнування і сприяє відновленню хрящової тканини. У ньому високий вміст хондроїтину (5%) і екстрактів рослин, які сприяють здоров'ю суглобів. Крем-гель зменшує запалення, відновлює рухливість суглобів і сповільнює руйнування хрящової тканини. Завдяки охолоджуючому ефекту, він розслабляє м'язи і зменшує набряк. Рекомендований для лікування артрозів, артритів, травм суглобів і для відновлення після тренувань. Крем-гель безпечний для тривалого використання.

Рекомендується наносити крем-гель 2-3 рази на день масажними рухами на чисту шкіру проблемних ділянок і втирати до повного вбирання. Призначений лише для зовнішнього застосування. Може використовуватись у складі комплексного лікування запальних та дегенеративних захворювань суглобів і хребця, а також після травм і оперативних втручань. Крем-гель має протизапальну і знеболювальну дію, стимулює відновлення хрящових поверхонь суглобів.

Для дітей до 12 років, вагітних і кормлячих жінок рекомендується використовувати з обережністю і після консультації з лікарем (ефективність і безпечність не досліджувались).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары