Все категории
Добавить товар

Щипці для завивки волосся плойка для укладання локонів 3d

590 грн
Описание

Наші плойки для 3D-укладання виготовлені з алюмінієвого сплаву з використанням турмалінової керамічної технології, яка виділяє велику кількість негативних іонів та допомагає зменшити пошкодження волосся, статичну електрику та стирання. Бігуді з 3 циліндрами роблять волосся більш здоровим і природним, а їх форма більш міцною.

ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ. Не важливо коротке або довге, густе або тонке волосся; 3-х циліндрові бігуді працюють як магія. Ідеально підходить для професійного укладання/завивки волосся.

⚠⚠Примітка: при використанні цього продукту просто зачекайте, поки плойка нагріється, і залиште волосся на 5-6 секунд для утворення локонів. Не залишайте волосся у приладі більш ніж на 30 секунд.

Технологія контролю температури: З одним перемикачем та 2 режимами (170 градусів C та 220 градусів C) регулюється температура, безпечніше використовувати

Устаткування швидкого нагріву: розігрівається за 30 секунд

Антистатичний ефект негативних іонів знижує тертя об поверхню волосся і чинить заспокійливу дію. Крім того, іони підсилюють блиск волосся, надають їм м'якість і роблять укладання ще простіше. Надаючи волоссю таку форму, в той же час доглядаєте їх.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары