Все категории
Добавить товар

Мелатонін nutricost 10 мг, 240 таблеток

1099 грн
Описание

Тип виробу: Натуральні препарати
Кілька примірників у наявності

Мелатонін Nutricost  10 мг, 240 таблеток. Це харчова добавка мелатоніну у кількості 5 мг на денну порцію. Мелотонін - це речовина, яка дуже допомагає засинання і регулює глибину та тривалість сну. 

    Регулярний прийом мелатоніну відновлює та підтримує багато функцій організму.  Мелатонін-гормон, що регулює добові ритми. Було проведено ряд досліджень, що довели ефективність мелатоніну як засоби для розслаблення, а також має тонізуючу та снодійну дію. Гормон мелатонін виробляється у шишковидному тілі епіфізі, максимальної концентрації в організмі досягає вночі, під час глибокої фази сну. Від рівня мелатоніну залежить якість сну, а також бажання спати.

     Люди з порушеним біоритмом і хронічним безсонням швидше за все мають проблеми з виробленням цього гормону. Також мелатонін є потужним антиоксидантом, виводячи з органів людини осадові елементи після окисних процесів. При нестачі мелатоніну в організмі процеси старіння наступають швидше.

Переваги:

уповільнює процеси старіння та повертає життєві сили;
сприяє доброму самопочуттю;
зміцнює імунну систему;
сприяє швидкому засипанню та якісному сну;
ефективний при безсонні;
відновлює сили після тривалих силових навантажень;
    Мелатонін є ключовим фактором у підтримці загального здоров'я організму, гарного настрою, бадьорості та здорового зовнішнього вигляду. Він підтримує нормальні ритми сну, допомагаючи розслабитися і прокинутися зранку.

   Рекомендації до застосування: 1 капсула за 40 хвилин до сну.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары