Все категории
Добавить товар

Пайлекс форте мазь, хималая (pilex forte ointment, himalaya) 30 г

121 грн
Описание

Виробник: Himalaya
Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Пайлекс форте (Пілекс форте) - мазь для лікування варикозного розширення вен і геморою (посилена формула). Має виражений регенеруючий і протизапальний ефект.

Крем сприяє зменшенню варикозних вузлів, перешкоджає їх утворенню, знімає запалення, полегшує біль. Поступово нейтралізує хворобливі відчуття, судоми і знімає дискомфорт при акті дефекації, зупиняє кровотечу.

Активні інгредієнти рослинно-мінерального походження містять в собі велику концентрацію фенолів і флавоноїдів, які працюють в якості потужних антисептиків. Завдяки їх впливу шкіра вирівнюється і заживає набагато швидше, підвищується тонус стінок венозних судин, знижується вираженість набряків, обумовлених венозною недостатністю.

Продукт перевірений дерматологами на безпеку, не проходив тестування на тваринах.

ДІЯ

Бореться з гемороєм: Pilex зменшує кількість тріщин, контролює кровотечу і лікує запалену шкіру і слизову оболонку. Препарат полегшує симптоми ректальної кровотечі, болю, свербіння та усуває хронічні запори, пов'язані з гемороєм.

Знімає біль: місцеве знеболююче властивість pilex знімає біль і забезпечує безболісне виведення фекалій.

Протимікробний засіб: як протимікробний засіб запобігає вторинним мікробним інфекціям в організмі.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Внутрішній і зовнішній геморой
Анальні тріщини
Геморой, викликаний вагітністю
АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Ладжалу (Mimisa pudica) володіє в'яжучими і кровоспинними властивостями, які корисні при лікуванні кровоточивих паль.

Яшад бхасма (Zinc oxide). Спеціальним чином оброблений порошок цинку. Це в'яжучий засіб і холодоагент, використовується при лікуванні хвороб очей порушень, анемії, діабеті, кашлі, застуді, бронхіті, астмі, нічному потовиділенні, довго не гояться ранах, менорагії, тремтіння і епілепсії.

Брингарадж (Eclipta alba). Брингарадж справляється з анемією, шкірними хворобами, кровотечею. Позбавляє від шкірних захворювань, грибка стопи, екземи і дерматиту. При застосуванні всередину це омолоджуючий тонік для печінки і селезінки.Також використовується для приготування протиотрут від зміїних укусів і лікує багато хронічних хвороб. Діє як кровоспинний, противолихорадочное, послаблюючу, загоює засіб. Зміцнює волосся, нігті, зуби, кістки, покращує зір слух і пам'ять, знімає емоційну напругу.

Коричник камфорний (Cinnamomum camphora). Камфора здавна славиться своїми цілющими властивостями. Це перш за все ефективне стимулюючий, протизапальний, відхаркувальний, антисептичний, аналгетичний і протиспазматичний засіб. Надає судинозвужувальну дію. Застосовують як антисептик для зняття місцевих подразнень. Знімає набряк слизової. Допомагає від тромбів, покращує кровообіг, допомагає при інфекційних захворюваннях і отруєннях, ревматизмі, болю, ураженні тканин, хворобах дихальних шляхів, судомах.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанесіть Пайлекс форте до і після дефекації. Рекомендується приймати спільно з таблетками Пайлекс.
Проконсультуйтеся з лікарем, щоб призначити дозування, яка найкраще підходить для вашого стану.

СКЛАД

В 1 гр. утримуватися:

Екстракт:

Мімоза сором'язлива ( Mimosa pudica) - 56.73 мг,
Брингарадж (Eclipta alba) - 34.04 мг,
Ниргунди (Vitex negundo) - 34.04 мг,
Календула лікарська ( Calendula officinalis) - 22.69 мг.
Порошок:

Коричник камфорний ( Cinnamomum camphora) - 11.25 мг,
Танкана бхасма ( Borax) - 39.79 мг,
Яшад бхасма ( Zinc oxide) - 39.79 мг,
Основа ( Base) - Q. S (необхідна кількість)
Оброблені: Ним (Azadirachta indica), Айлант (Ailanthus excelsa), Блюмея (Blumea balsamifera), Брингарадж (Eclipta alba), Ласуна (Allium sativum), Аїр болотний (Acorus calamus), Паслін чорний (Solanum nigrum), Мімоза сором'язлива (Mimosa pudica);

Інші інгредієнти: натрій метил парабен ( Methyl paraben sodium) - IP, натрію пропіл парабен (Propyl paraben sodium) - IP.

Побічний ефект: Відомо, що Pilex не має побічних ефектів при застосуванні відповідно до запропонованої дозуванням і частотою.

Випускається у вигляді мазі

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары