Все категории
Добавить товар

C-500, аскорбат кальцію-c, вітамін зі 100 капсул

350 грн
Описание

Виробник: Now Foods
Тип виробу: Інші вироби

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Антиоксидантний захист
Буферизований, некислий продукт
З біофлавоноїдами
Без ГМО
Харчова добавка
Сімейне підприємство, засноване 1968 року.
Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Водорозчинний вітамін C відіграє важливу роль у підтримці нормального функціонування імунної системи. Вітамін С також необхідний для вироблення колагену (структурного білка сполучної тканини), а отже, має важливе значення для здоров'я шкіри, кісток і суглобів. Він бере участь у метаболізмі амінокислот, синтезі нейромедіаторів, сприяє засвоєнню багатьох поживних речовин, як-от фолієва кислота та залізо. Крім того, вітамін С — це високоефективний антиоксидант, який може захистити клітини та молекули організму від пошкодження вільними радикалами й активними формами кисню, що утворюються в процесі нормального метаболізму та внаслідок впливу стрес-факторів довкілля. Цей продукт містить аскорбат кальцію, біодоступну та некислу буферну форму вітаміну С, доповнену біофлавоноїдами, що підсилюють його дію.

Рекомендації щодо застосування

Вживати по 1 капсулі 1-3 рази на день.
Інгредієнти

Желатин (капсула), целюлоза та стеарат магнію (рослинного походження).

Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, сою, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Попередження. Тільки для дорослих. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природно змінювати колір.

Силікагель не можна вживати в їжу. Зберігати у флаконі.

Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары