Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Біотин максимум (biotin maximum strength) 10000 мкг 100 таблеток

340 грн
Описание

Біотин максимум (Biotin Maximum Strength) 10000 мкг, Natrol — це вітамін, який іноді називають вітаміном Н або В7. Це один із восьми вітамінів групи В. Вітаміни загалом допомагають формуванню здорової нервової системи, шкіри, очей, волосся, печінки та слизової оболонки рота.

Функціональна дія:
Бере участь у регуляції всіх типів обміну — білкового, вуглеводного та жирового.
Найвідоміша функція біотину — підтримання здоров'я шкіри, волосся й нігтів, тому його називають «вітаміном краси». Як відомо, шкіра потребує сірки, яка необхідна для синтезу колагену — білка, що відповідає за структуру та еластичність шкіри, а біотин є її джерелом. Причому він доставляє сірку безпосередньо до шкіри та її придаток (волосам і нігтям). Отже, біотин підтримує здоров'я шкіри та її придатків, а також уповільнює процеси старіння в організмі.
Біотинстабілізує вміст цукру в крові, чинячи інсуліноподібну дію.
Бере участь у синтезі глюкокінази — ферменту, який переводить «ліню» глюкозу крові в глікоген, створюючи його депо в печінці та м'язах.
Біотин сприятливо впливає на функції нервової та імунної системи.
Бере участь у виробленні енергії.
Бере участь в активації та перенесенні вуглекислого газу кровоносним руслом.
Біотин необхідний для нормальної роботи органів травлення, сприятливо впливає на роботу шлунка та кишківника, підтримуючи здорову мікрофлору.
Біотин допомагає засвоювати білок
Біотин нормалізує обмін жирних кислот, чинячи ліпотропну дію. Він сприяє розкладенню жирних кислот і спалюванню жиру, мобілізуючи ліпіди з жирових ягід.
Т.к. біотин регулює обмін жирів і перебуває в клітинах шкіри та волосся, він, природно, регулює вміст жиру в шкірі.
Біотин підсилює дію інших вітамінів групи B — вітаміну В-12, фолієвої та пантотенової кислоти.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 таблетці на день під час їжі.

Інгредієнти
Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, стеарат магнію, діоксид кремнію, метилцелюлоза, целюлозна камедь, гліцерин.

Не містить молока, яєць, риби, молюсків та ракоподібних, деревних горіхів, арахісу, пшениці, сої, дріжджів, штучних барвників і ароматизаторів, доданого цукру та консервантів.

Попередження
Перед застосуванням у разі наявності захворювань (або подразнень щодо їхньої наявності), під час приймання рецептурних препаратів, вагітності або лактації треба проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в сухому та прохолодному місці.
Зберігати в недоступному для дітей місці

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный