Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Ester-c з журавлиною, 90 рослинних таблеток

450 грн
Описание

Виробник: American Health
Тип продукту: Інший продукт

Сідкова ціна діє тільки під час оформлення замовлення безпосередньо зі мною. Оскільки ізі бере велику комісію, під час оформлення замовлення.

Комплекс для підтримки імунітету
Цілодобова імунна підтримка
1000 мг некислого Ester-C®1
2000 мг журавлини1♢
Ester-C®: унікальна запатентована формула вітаміну C м'якої дії
Приймання один раз на день
Вегетаріанський продукт
Харчова добавка
Без ГМО
Підходить для веганів
Ester-C з журавлиною

Щодня через багато причин в організмі може виникнути дисбаланс. Ester-C® з журавлиною забезпечує цілодобову підтримку імунітету. До його складу входить некислий вітамін C Ester-C® м'якої дії та ефективний концентрований очищений екстракт журавлини в співвідношенні 25:1. Щоденне вживання однієї порції добавки принесе вам користь від поєднання цілісної журавлини та Ester-C®.

Ester-C® із журавлиною. Журавлина та комплекс для підтримки імунітету в складі однієї добавки забезпечують зручний і ефективний спосіб щодня й без зусиль підтримувати своє здоров'я. Він не містить генетично створених або модифікованих організмів. До його складу входять інгредієнти найвищої якості, як і було задумано природою.
Відмінність Ester-C® з журавлиною від інших добавок

Щоденне ефективне живлення в одній порції
Цілодобова підтримка імунної системи за допомогою pH-нейтрального некислотного Ester-C®
Концентрований екстракт із цілісних плодів журавлини в співвідношенні 25:1
Не містить генетично створених або модифікованих інгредієнтів
100% чисті інгредієнти
Ester-C® — покращений вітамін C®

Запатентована формула Ester-C® підвищує рівень вітаміну C в організмі, проникаючи в лейкоцити, які є важливим складником імунної системи. Ester-C® містить некислий буферизований вітамін С, який м'яко впливає на травну систему.

Всього одна порція Ester-C® на день забезпечує здоров'я імунної системи. Він підтримує кровообіг, корисний для суглобів і сполучних тканин, допомагає боротися з передчасним старінням клітин. Оскільки Ester-C® засвоюється організмом і залишається в ньому, він забезпечує цілодобову підтримку імунної системи та ефективний антиоксидантний захист усього в одній порції в 1000 мг. Допомагаючи нейтралізувати вільні радикали, Ester-C® також сприяє засвоєнню заліза та підтримує здоров'я шкіри.

1 У порції з 2 рослинних таблеток.

Рекомендації щодо застосування

Дорослим вживати по дві (2) рослинні таблетки на день, бажано під час їди.

Інгредієнти

Рослинна целюлоза, декстроза, діоксид кремнію, рослинна стеаринова кислота, рослинний стеарат магнію, натуральна глазур із пальмового листя.

Не містить глютену, дріжджів, пшениці, молока та молочних продуктів, лактози, сої, яєць, грейпфрута, консервантів, штучних барвників, штучних ароматизаторів.

Попередження

Перед початком застосування під час вагітності, годування груддю, приймання ліків або за наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій треба припинити приймання і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати за кімнатної температури. Не треба використовувати цей продукт, якщо плівка під кришкою пошкоджена або відсутня.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный