Все категории
Добавить товар

Препарат  слім fast для схуднення.

150 грн
Описание

Тип виробу: Інші вироби
Стать: Унісекс

Препарат  Слім fast розроблений компанією Гудкейр Бад'янатх  для природного схуднення без виснажливих дієт, а також — для загального очищення та зміцнення організму. У складі аюрведичної формули  Slim fast входять виключно натуральні компоненти, цілющі трави, плоди й екстракти, які знижують відчуття «складного голоду», нормалізують травлення, прискорюють обмін речовин і сприяють розщепленню жирових відкладень.

Slimfast зменшує тягу до частих перекусів, знижує рівень холестерину в крові, нормалізує апетит, покращує засвоєння поживних речовин, виводить зайву слиз, шлаки та токсини з організму.

Дія Slim fast Goodcare на організм:
- перешкоджає перетворенню вуглеводів на жири
- контролює рівень холестерину
- знижує навантаження на серце, що виникає внаслідок надмірної ваги
- перешкоджає окисненню білків
- обмежує «ложний голод»
- покращує метаболізм
- активізує функції видільної системи

Ефект дії препарату  Слім fast залежить від початкової ваги пацієнта, але перші результати можуть бути помітні вже через місяць регулярного застосування.
В Аюрведі більшість випадків, пов'язаних із надмірною вагою, розглядаються як результат дисбалансу або надлишку Капха доші. Для отримання стійкішого та швидшого результату, одночасно з курсом приймання  Slimfast, рекомендується використовувати дієту, заспокійливу Капха дошу.

Варто обмежити споживання продуктів, що призводять до накопичення слизу, токсинів і шлаків в організмі, максимально збільшити вогонь травлення, використовуючи відповідні продукти та комплекси фізичних вправ. Перші результати приймання Ezi Slim спільно з капха-діетою й комплексом вправ будуть помітні вже на 4-6 тиждень курсу. Для повного результату рекомендується пройти повний, тримісячний курс приймання препарату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары