Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Вітамін д3 125 мкг (5000 мо) california gold nutrition 360 капсул

410 грн
Описание

Виробник: California Gold Nutrition
Тип продукту: Інший продукт

California Gold Nutrition, витамин D3, 125 мкг (5000 МЕ), 360 капсул із риб'ячого желатину
Вітамін D3 от California Gold Nutrition
125 мкг (5000 МЕ)
Вироблено в Каліфорнії, США
360 капсул із риб'ячого желатину
Підтримує здоров'я кісток, зубів і імунної системи*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію cGMP і проходить незалежні перевірки
Вітамін D3 — найкраща для організму форма вітаміну D. Іноді його називають «вітаміном сонячного світла», оскільки він виробляється в шкірі під впливом сонячних променів. Вітамін D — незамінний вітамін для багатьох метаболічних процесів. Вітамін D3 допомагає регулювати засвоєння кальцію і фосфору та підтримує нормальну роботу імунної системи*.

Вітамін D3 California Gold Nutrition містить вітамін D3 у формі холекальциферолу з ланоліну в капсулах із риб'ячого желатину, вироблених у Каліфорнії, США.

Рекомендації щодо застосування
Дорослим вживати по одній капсулі під час їди. Не треба вживати більше однієї капсули на день, а також одночасно вживати інші харчові добавки, що містять вітамін D.

На значення рекомендованої норми споживання та міжнародної одиниці (МО) для вітаміну D можуть впливати вік, стать й індивідуальні потреби щодо здоров'я та гарного самопочуття. Рекомендується проконсультуватися з кваліфікованим фахівцем, щоб визначити ваші конкретні потреби, а також перед застосуванням великої дози вітаміну D.

Інгредієнти
Основні інгредієнти
Вітамін D3 (у формі холекальциферолу з ланоліну)

Інші інгредієнти
Сафлорова олія без ГМО, желатинова капсула (рибий желатин із тилапії, рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода).

МІСТИТЬ РИБУ (тилапія)

Під час виробництва цього продукту не використовуються молоко, яйця, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, сою та глютен. Виготовляється на підприємстві, що проходить незалежні перевірки та має реєстрацію cGMP, де також можуть оброблятися інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Попередження
Зберігати в недоступному для дітей місці. Цей продукт містить високоефективний вітамін D. Перед початком застосування, особливо під час вагітності, годування груддю, під час приймання ліків, за наявності будь-яких захворювань (наприклад, у разі гіперкальцемії або захворювання нирок) або за потреби у вищих дозах вітаміну D треба дотримуватися проконсультуватися з кваліфікованим медичним працівником.

Продукт герметично упакований для безпеки. Не використовувати, якщо захисна плівка відсутня або пошкоджена. Рекомендується зберігати за контрольованої кімнатної температури від 20 до 25 °C (от 68 до 77 °F). Неналежні умови зберігання, наприклад, тривале перебування під прямими сонячними променями, висока температура та вологість, можуть згодом призвести до погіршення якості продукту.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
elena791843
elena791843
Была