Все категории
Добавить товар

One daily для жінок, 21st century, 100 таблеток

150 грн
Описание

Виробник: 21st Century
Тип продукту: Інший продукт

Комплекс щоденних вітамінів і мінералів One Daily Women's від 21st Century — це домішка, яка допоможе покращити стан шкіри, нігтів, волосся й компенсує вади харчування під час дієти.

Жіночий організм більшою мірою схильний до впливу негативних зовнішніх чинників і особливо це проявляється під час дефіциту в організмі вітамінів і мінералів. Без сумніву, найкращим джерелом вітамінів і мінералів є харчові продукти, але не завжди достатня кількість усіх необхідних речовин надходить в організм разом із їжею й особливо це стосується тих жінок, які дотримуються дієти та ведуть активний спосіб життя.

Спеціальна формула One Daily Women's покликана підтримати жіноче здоров'я й поліпшити працездатність. У кожній таблетці міститься необхідна кількість вітамінів групи B, а також вітаміни А, C, D3, E і K, які допомагають боротися з наслідками стресу, підтримують імунітет і покращують самопочуття.

Оскільки кісткова тканина в жінок крихкіша, до складу комплексу входять усі необхідні мінерали, щоб зміцнити та підтримати здоров'я зубів, кісток, зв'язок і суглобів.

Звичайно, це далеко не всі позитивні якості, якими мають вітаміни та мінерали, що входять до складу щоденної добавки для жінок One Daily Women's.

Переваги 21st Century One Daily Women's:

- Широкий спектр незамінних вітамінів і мінералів у кожній таблетці;

- Вигідна фасовка (100 порцій) за демократичною ціною;

- Підтримує нормальну роботу імунної системи, здоров'я зубів і кісток;

- Не містить цукру, дріжджів, глютену, штучних ароматизаторів і консервантів.

Ми рекомендуємо вживати One Daily Women's від 21st Century для:

- доповнення дієти бідної на мінерали та вітаміни;

- Для поліпшення загального стану здоров'я та самопочуття;

- Поліпшення стану нігтів, шкіри та волосся;

- У разі підвищеного фізичного навантаження та стресу на роботі;

- Для поліпшення імунітету та захисних властивостей організму.

*Рекомендована норма споживання для дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал). Особисті потреби можуть відрізнятися залежно від віку, статі та рівня фізичного навантаження.

Інші інгредієнти:

Целюлоза, оксид магнію, крохмаль, полівініловий спирт, стеаринова кислота, тальк, магнію стеарат.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по одній (1) таблетці на день під час будь-якого приймання їжі або відповідно до рекомендацій лікаря. Не перевищувати зазначену рекомендовану добову дозу. Результати залежать від індивідуальних особливостей.

Умови зберігання:

Зберігати в сухому та прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей. Зберігати за кімнатної температури.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не вживати вагітним і жінкам, що годують, а також особам до 18 років. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары