Все категории
Добавить товар

Засіб для зміцнення імунітету з екстрактом андрографісу ap-bio® в

390 грн
Описание

Виробник: California Gold Nutrition
Тип виробу: Натуральні препарати

-Містить вітамін С, цинк та екстракт андрографісу (Andrographis paniculata)
-Допомагає підтримувати здоров'я імунної системи
-Підходить для вегетаріанців та веганів
-Не містить глютена та сої
-Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію поточної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки
-Гарантія 100% Gold Guarantee

Імунна система – ваш основний захист від поширених хвороб, таких як застуда та грип. Тому важливо захищати здоров'я цієї системи. Засіб для зміцнення імунітету з екстрактом андрографісу AP-BIO® від California Gold Nutrition містить суміш вітамінів, мінералів та трав для підтримки здоров'я імунної та дихальної систем для гарного самопочуття у будь-яку пору року.

Забезпечте здоров'я своєї імунної системи

Ця добавка містить унікальну суміш трьох інгредієнтів, які підтримують імунітет. Насамперед, це екстракт андрографісу — трав'яний екстракт, визнаний у всьому світі для підтримки гарного самопочуття у будь-яку пору року. Він також відіграє роль придушення медіаторів запалення, пов'язаних із застудою, і, таким чином, може допомогти зменшити тяжкість симптомів*. Далі йде цинк, антиоксидант, який підтримує здорове функціонування багатьох систем організму, включаючи імунну систему. І, нарешті, вітамін С, добре відомий захисник імунітету, який також може сприяти виробленню колагену для використання його у сполучній тканині.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
kater...
katerina2361431
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары