Все категории
Добавить товар

Свічки на прополісі посилені 0,9 г, від геморою, простати, ендоме

230 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип виробу: Продукти бджільництва

Кілька примірників у наявності

Тільки телефонувати,писати на Вайбер **********
Тут можу не побачити
Новою поштою доставка 55 гривень
Склад Прополіс (догляд доза 0,9 г) + какао-олія.
В аптечних 0,2 грама
Набір 15 штук/200 гривень, на два тижні, це мінімальний курс лікування, потрібно 30-40 днів курс.
Свічки від запаленого геморою, якщо не можна сісти, стояти ноте, за кермом сидіти неможливо, від запаленої простати, якщо вже замучала ця проблема, від запалень жіночих, щоне низ живота та.т.д. Критичні дні приходять і проходять безболісно.
Ендометріоз уже якщо навіть дійшла до облації ендометрія не поспішайте робити цю складну операцію, спробуйте ці свічки, досвід, що вони поступово приведуть гормональний фон і все знову увійде у своє річ.
З досвіду тих, хто лікується цими свічками облисіння на тлі covida зупиняє випадіння волосся, після нездійсненних і очеїнь хворобливих ін'єкцій Мезотерапії, ще раз повторюючись Прополіс шукає сам "дири"/проблеми в організмі та латає їх.випит людей мені дуже цінним.
Як швидка допомога, посилені на основі прополісу та какао-олія. Лікувальний ефект доведений і перевірений.
Лікує також жіночі запалення, стаючи їх ректально, зістав потрапить у кров'яне річоно, і буде упорядковувати уражені зони.Є досвід Прополіс виводить пісок із нирок, підтягує венозні вузли, все, що пов'язано з органами малого таза лікує, прибирає набряклість молочних залоз, що приводить до ладу гормональний баланс.
Прополіс сам шукає проблему та лакає її.///
Лікування 10-14 днів.
Але чим посилилася хвороба, тим довше.
ПРОПОЛІС — це складний комплекс активних речовин. Головний компонент прополісу — фенольні сполуки, до яких належать флавоноїди та фенолокислети. Вони надають зв'язувальну, протизапальну, капілярозміцнювальну дії, сприяють загоєнню виразок і ран. Крім цього, до його складу входять амінокислоти, органічні кислоти, різні мінеральні солі, вітаміни, велика кількість мінеральних речовин: цинк, марганець, калій, кальцій, фосфор, натрій, магній, сірка, хлор, алюміній, ванадій, залізо, мідь, селен, фтор, кобальт та ін. Цинк бере активну участь в імуногенезі. Цинк, марганець і мідь відіграють істотну роль у процесах росту, розвитку та розмноження. Залізо, мідь, марганець, кобальт необхідні для кровотворення, регулюють обмін речовин, сприятливо впливають на статеву функцію. Біологічні властивості прополісу зумовлені унікальним комплексом хімічних сполук, що входять до його складу. Зараз добре вивчені: протигрибкова, противірусна, протизапальна, місцевоанестезувальна, протисвербіжна, регенераторна дія. Прополіс має антитоксичну й антиоксидантну дію, мобілізує захисні функції організму, має радіопротектну та імуностимулювальну дію на організм людини, а також підсилює дію низки антибіотиків і нейтралізує деякі токсини.

МАСЛО ЯКАО є найкращою натуральною основою супозиторіїв, яка ефективно транспортує цілющі речовини в порожнині тіла.
До складу олії какао входять ненасичені та насичені жирні кислоти, як-от олеїнова, стеаринова, лауринова, пальмітинова, лінолева, й арахінова кислота. А також мідь, магній, калій, кальцій, залізо, фосфор, цинк і марганець і вітаміни А, групи B, вітаміни С і Е, мелаксонтин, кофеїн і тони. Вітамін Е є потужним антиоксидантом і має відомі цілющі та зволожувальні властивості. Велика концентрація олеїнової кислоти дає змогу відновлювати втрачені функції стінок судин, підвищує їхню еластичність, зменшує кількість холестерину та очищає кров. Пальмітинова кислота дає змогу йому проявляти ліпофільні властивості, посилювати глибоке проникнення корисних речовин. Активізуючи процеси мікроциркуляції, олія какао зміцнює стінки капілярів, усуває свербіж, печіння й набряклість тканин.
Олія какао — це збалансований натуральний продукт, що надає лікувальну дію на весь організм. Його відмітна риса полягає в утриманні антиоксидантних речовин, здатних стимулювати імунну систему.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары