Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Кальцій магній вітамін d плюс nutrilite (180 шт.) aмвей amway

609 грн
Описание

Виробник: Nutrilite

Кілька примірників у наявності

БАГА ПРОДУКЦІЯ AMWAY В НАЛИЧІ

Кальцій є одним із найпоширеніших у тілі людини макроелементів. Він надає міцність кісткам і зубам, які на 99% складаються з кальцію та впливає на проникність клітинних мембран, скорочення м'язів, згортання крові, секрецію ферментів, перистальтику кишківника, роботу ендокринних залоз, зменшення запалення та проявлений аллергии. Важливо знати, що кальцій краще засвоюється в присутності магнію та вітаміну D, а його роль у життєдіяльності організму колосальна.
Ми часто чутні слово «остеопороз», але, поки молоді, не надаємо йому особливого значення. Остеопороз — це захворювання, про яке треба знати кожній жінці, оскільки прекрасна підлога страждає від нього втричі частіше, ніж чоловіки. Остеопороз діагностують у кожної третьої жінки у світі після 45 років. До того ж він вражає непомітно та може призвести до інвалідності. Сьогодні в Україні остеопорозом хворіють 2,5 млн жінок і 900 тис. чоловіків, 50% з них унаслідок захворювання стають інвалідними, 20% гинуть від ускладнень цієї хвороби. До групи ризику входять люди після 50 років, проте ризик появи остеопорозу спостерігається майже у третини дітей і підлітків віком 5-16 років. Найпоширеніші причини розвитку захворювання: дефіцит кальцію в їжі, порушення гормонального балансу, брак фізичної активності.

Містить три натуральні джерела поживних речовин — кальцій, магній і вітамін D, що сприяють збереженню здорових кісток.
Містить вітамін D, що сприяє правильному засвоєнню кальцію.
Магній також сприяє нормальному функціонуванню м'язів і нервової системи.Кальцій необхідний для нормального вивільнення енергії в процесі метаболізму, а також для згортання крові.
Містить кальцифіковані морські водорості — один із найбільш концентрованих рослинних джерел кальцію.
Легко ковтати завдяки довгастій гладкій формі.
Не містить жодних штучних смакових добавок, ароматизаторів, барвників або консервантів
Кальцій

Кальцій — основний структурний компонент кісткової тканини та зубів. Кальцій забезпечує нормальну проникність судинних стінок, необхідний для скорочення м'язів, передавання сигналу між нервовими клітинами, згортання крові. Належить до важкозасвоюваних мінералів, тому його засвоєння залежить від наявності в їжі магнію, фосфору, вітаміну D, білків і жирів.

Велика роль у всмоктуванні кальцію в тонкому кишківнику належить вітаміну D, який допомагає транспортувати кальцій у кістковій тканині, запобігаючи розвитку рахіту та остеопорозу.
Необхідний для формування скелета та міцних зубів у дітей.
Необхідний для передавання нервових імпульсів. У разі дефіциту кальцію людина стає нервовою, гіршає.
Бере участь у зсідання крові та сприяє ущільненню стінок судин, перешкоджаючи проникненню в клітини алергенів і вірусів.
Має протизапальну та протиалергічну дію, підвищує захисні сили організму. Тому у разі зниження імунітету та алергічних реакцій доцільно збільшити кількість кальцію в раціоні.
Нормалізує роботу ферментів і гормонів, полегшує виділення інсуліну, тому живлення людей із гормональними порушеннями і, зокрема, схильність до цукрового діабету обов'язково має містити добову норму кальцію.
Запобігає нічним больовим спазмам у м'язах нижніх кінцівок.
Магний

Магній — природний антистресовий елемент, невіддільний компонент кісток і зубної емалі людини. Магній бере участь у передаванні сигналів між нервовими клітинами, сприяє виведенню токсинів і шкідливих речовин з організму, нормалізує вуглеводний обмін, запобігає ламкості та пористості кісток, надмірному відкладенню кальцію в стінках кровоносних судин, клапанах серця, м'язах, сечовивідних шляхів. Підтримує систему внутрішнього антиоксидантного захисту організму.

Необхідний для обміну речовин і вироблення енергії.
Сприяє підвищенню стійкості організму до стресу. Допомагає в боротьбі з перевтомою — рекомендується вживати добавки, що містять магній, у разі хронічного перевтоми та в стресових ситуаціях.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
danil933138
danil933138
Днепр
0% выполненных заказов
Был