Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Кальцій магній вітамін d плюс nutrilitetmamway 90 табл.

379 грн
Описание

Виробник: Nutrilite

Кілька примірників у наявності

Будь-яка продукція amway в наявності

УПАКОВКА 180 ТАБЛЕТОК 649 ГРН.

NUTRILITETM Кальцій Магній вітамін D плюс містить три поживні речовини природного походження — кальцій, магній і вітамін D. Кальцій необхідний для підтримки нормального функціонування кісток, а магній відіграє важливу роль у збереженні їхнього здоров'я. Ця дієтична добавка також містить вітамін D, який сприяє правильному засвоєнню кальцію.

Кальцій Магній вітамін D плюс містить кальцифіковані морські водорості — природне джерело кальцію. Їхня здобич безпечна для довкілля. Морські водорості — один із найбільш концентрованих рослинних джерел кальцію й магнію, який забезпечить ваш організм достатньою кількістю цих поживних речовин.

Властивості

Містить три натуральні джерела поживних речовин — кальцій, магній і вітамін D, що сприяють збереженню здорових кісток.
Містить вітамін D, що сприяє правильному засвоєнню кальцію.
Магній також сприяє нормальному функціонуванню м'язів і нервової системи.Кальцій необхідний для нормального вивільнення енергії в процесі метаболізму, а також для згортання крові.
Містить кальцифіковані морські водорості — один із найбільш концентрованих рослинних джерел кальцію.
Легко ковтати завдяки довгастій гладкій формі.
Не містить жодних штучних смакових добавок, ароматизаторів, барвників або консервантів
Перевага

Кальцій

Кальцій — основний структурний компонент кісткової тканини та зубів. Кальцій забезпечує нормальну проникність судинних стінок, необхідний для скорочення м'язів, передавання сигналу між нервовими клітинами, згортання крові. Належить до важкозасвоюваних мінералів, тому його засвоєння залежить від наявності в їжі магнію, фосфору, вітаміну D, білків і жирів.

Велика роль у всмоктуванні кальцію в тонкому кишківнику належить вітаміну D, який допомагає транспортувати кальцій у кістковій тканині, запобігаючи розвитку рахіту та остеопорозу.
Необхідний для формування скелета та міцних зубів у дітей.
Необхідний для передавання нервових імпульсів. У разі дефіциту кальцію людина стає нервовою, гіршає.
Бере участь у зсідання крові та сприяє ущільненню стінок судин, перешкоджаючи проникненню в клітини алергенів і вірусів.
Має протизапальну та протиалергічну дію, підвищує захисні сили організму. Тому у разі зниження імунітету та алергічних реакцій доцільно збільшити кількість кальцію в раціоні.
Нормалізує роботу ферментів і гормонів, полегшує виділення інсуліну, тому живлення людей із гормональними порушеннями і, зокрема, схильність до цукрового діабету обов'язково має містити добову норму кальцію.
Запобігає нічним больовим спазмам у м'язах нижніх кінцівок.
Магний

Магній — природний антистресовий елемент, невіддільний компонент кісток і зубної емалі людини. Магній бере участь у передаванні сигналів між нервовими клітинами, сприяє виведенню токсинів і шкідливих речовин з організму, нормалізує вуглеводний обмін, запобігає ламкості та пористості кісток, надмірному відкладенню кальцію в стінках кровоносних судин, клапанах серця, м'язах, сечовивідних шляхів. Підтримує систему внутрішнього антиоксидантного захисту організму.

Необхідний для обміну речовин і вироблення енергії.
Сприяє підвищенню стійкості організму до стресу. Допомагає в боротьбі з перевтомою — рекомендується вживати добавки, що містять магній, у разі хронічного перевтоми та в стресових ситуаціях.
Необхідний для підтримки серцево-судинної системи в здоровому стані, його денна норма в раціоні знижує ризик інфарктів.
Покращує роботу м'язів, знижує вміст «поганого» холестерину, сприяє очищенню організму від токсичних речовин.
Разом із вітаміном B6 запобігає утворенню фосфатних каменів у нирках (у разі дефіциту магнію найчастіше утворюються фосфатні ниркові камені (з'єднання кальцію з фосфором), а у разі дефіциту вітаміну B6 — оксалатні (з'єднання кальцію з щавлевою кислотою).
Дефіцит магнію виникає у разі діарей, хвороб нирок, лікування сечогінними засобами, вживання естрогенів і контрацептивів, зловживання алкоголем, стресів, голодування, токсикозу та діабету.
У сучасних продуктах харчування спостерігається виражений…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
danil933138
danil933138
Днепр
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары