Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Антицелюлітні вакуумні банки з насосом для масажу 6 шт

170 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Масаж  вакуумних банок - це дуже дієвий спосіб оздоровлення без застосування ліків. Практика доводить, що лікування вакуумом сприяє мобілізації прихованих ресурсів організму. Терапія вакуумом сприяє швидкому усуненню больових відчуттів, що виникають у зв'язку з безліччю хвороб, причому вона абсолютно безпечна і дозволяє проводити ефективну профілактику виникнення болів. Таке лікування можливо використовувати і як метод діагностики в доповнення до основним діагностичним методикам. Виникає при дії вакууму гіперемія (почервоніння шкіри) позначає області з самими сильними проявами застійних змін, остеохондрозу та деформуючого спондильозу. Після застосування масажних банок на поверхні шкіри з'являються плями. Так звані екстравазати (плями) - це результат крихітних підшкірних крововиливів, що відбуваються із-за змін стінок капілярів. Великий досвід застосування вакуумних масажних банок доводить, що в результаті масажу можуть виникати лише точкові крововиливи, що не супроводжуються порушенням цілісності стінок сосудиков. Сам факт появи плям в результаті використання вакуумних банок слід розцінювати як частина лікування та діагностичний показник. Містяться в плямах речовини являють собою субстрати крові. Отже, вакуумна терапія є аутогемотерапією, яка підвищує імунітет ослабленого організму, підвищує захисні функції і піднімає опірність вірусних інфекцій.

Порядок застосування:
Вакуум у пластикових банках створюється шляхом підключення насоса до верхньої частини банки.
Горловину банки необхідно щільно встановити на шкіру та приєднаним насосом відкачати повітря з банки, простим рухом руки.
Після цього акуратно зніміть насос.
Після завершення процедури потягніть за штуцер на верхній частині банки, вирівняйте тиск і зніміть банку.
Для зручності установки банок на спині людини, в подарунок Ви отримуєте спеціальний шланг і перехідник.
Для впливу на точки БАТ та БАЗ у вакуумних банках передбачена спеціальна насадка, яка закріплена всередині банки.
Відсутність вогню знімає психологічну боязнь процедури, а дозування вакууму за рахунок неповного стиснення балона дозволяє використовувати банки для лікування дітей будь-якого віку.
Також зручно використовувати пластикові банки людям з повною або частковою втратою зору. Д

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
valer...
valeriy1162711
Нежин
20% выполненных заказов
Был