Все категории
Добавить товар

Vitastress вита стресс єгипет

380 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Кілька примірників у наявності

Більше товарів у нашому TG
***************************

Купити VitaStress Віта Стрес 20 таблеток Єгипет

Stress tabs - це полівітамінний продукт, що використовується для лікування або профілактики стресу, безсоння, нервозності, депресій проблем з неуважністю.

Як використовувати Stress tabs Tablet

Приймайте Stresstabs Tablet внутрішньо, зазвичай один раз на день або відповідно до вказівок. Виконуйте всі вказівки на упаковці продукту або приймайте за вказівкою лікаря. Не приймайте більше рекомендованого дозування. Якщо у вас є питання, запитайте свого лікаря чи фармацевта.

Регулярно приймайте Stresstabs Tablet, щоб отримати максимальну користь. Щоб допомогти вам запам'ятати, приймайте його щодня в один і той самий час.

Таблетка Stress tabs, харчова добавка, що використовується у випадках стресу та психологічного тиску, була прийнята Американським інститутом натягу AIS, Stress tabs – це мультивітаміни, він працює для збільшення кількості поживних речовин, необхідних для стимулювання енергії та зняття напруги та стрес та вітаміни.

Таблетку Stress tabs найкраще приймати натощак за 1 годину до або через 2 години після їжі. Запивайте повною склянкою води (8 унцій або 240 мілілітрів), якщо ваш лікар не визнає вам інше. При розладі шлунка можна приймати Stresstabs Tablet під час їжі.

Крім вітамінів групи *В* і кислот, основним інгредієнтом виступає - Звіробій, про який ми багато чули і який настільки активний, що тільки фармацевти можуть визначити саме, кількість, яка буде лікувати, а не на обіг! Звіробій у правильному співвідношенні та правильних компонентах "компаньйонах" допомагає позбутися таких симптомів, як стреси, нерозв'язність, неспокій, безсоння та депресія.

список складових:

Вітамін Е 45 МО (150%)

Вітамін С 600 мг (1000%)

- Фолієва кислота 400 мкг (100%)

Вітамін B1 20 мг (1333%)

Вітамін В2 (рибофлавін) 10 мг (588%)

Ніацинамід 100 мг (500%)

Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCl) 10 мг (500%)

Вітамін В12 (ціанокобаламін) 25 мкг (417%)

Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) 25 мг (250%)

– Мідь (у вигляді оксиду міді) 3 мг (150%)

Цинк (у вигляді оксиду цинку) 23,9 мг (159%)

Крім того, антистес рекомендується використовувати як допоміжний засіб для інактивації вірусів в організмі, при лікуванні ран і опіків, при нервах коли кидають курити і пити. Препарат не супроводжується звиканням організму. Компоненти є повністю натуральні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user317591
Товари з Єгипту
Киев
40% выполненных заказов
Была

Похожие товары