Все категории
Добавить товар

Osteocare calcium magnesium vitamin d3 zinc єгипет

420 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Кілька примірників у наявності

Більше товарів у нашому TG
***************************

Купити Osteocare calcium Єгипет

Кальцій, магній, вітамін Д3, остеокея. Osteocare Vitabiotics, Єгипет 30 таб
Комбінований препарат, що заповнює дефіцит кальцію, магнію, цинку та вітаміну D; регулює фосфорно-кальцієвий обмін. Прискорює мінералізацію кісткової тканини та формування кісткової мозолі.

Властивості:
Кальцій бере участь у формуванні кісткової тканини, передачі нервових імпульсів, необхідний підтримки серцевої діяльності.
Магній бере участь у регуляції метаболізму кальцію, зростанні та мінералізації кісток; Разом з вітаміном D підтримує кістковий гомеостаз.
Колекальциферол (вітамін D) регулює обмін кальцію та фосфору, процес побудови структури кісток; підвищує абсорбцію іонів кальцію в кишечнику, синтез білка в тонкому кишечнику, печінці та кістках; виведення фосфатів нирками. Стимулює синтез ДНК в остеоцитах, гальмує функцію остеокластів та уповільнює процеси інволюції кісткових тканин.
Профілактика остеопорозу (у т.ч. у клімактеричному періоді, у літньому віці); порушення обміну кальцію (в т.ч. при вагітності та в період лактації, реконвалесценції); переломи кісток (для прискорення загоєння); період інтенсивного зростання в дитячому та підлітковому віці; активні заняття спортом; дефіцит кальцію у їжі.

Застосування:
всередину (до або під час їжі), не розжовуючи по 1 таб. 2 рази на день.

Протипоказання:
гіперчутливість; гіперкальціємія.

Застосовується за показаннями під час вагітності, під час лактації.

Об'єм: 30 таб
Виробник: Vitabiotics
Країна: Єгипет

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары