Все категории
Добавить товар

Kalobin калобін краплі натуральні пеларгонія умкалор 20 мл єгипет

290 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Інші вироби

Більше товарів у нашому TG
***************************

Купити Kalobin Калобін краплі натуральні Пеларгонія Умкалор 20 мл Єгипет

Показання:
Гострі та хронічні інфекційно-запальні захворювання дихальних шляхів і ЛОР-органів (синусит, ринофарингіт, тонзиліт, бронхіт) — у складі комплексної терапії.

Склад:
Кожні 20 мл містить:

спиртовий екстракт коренів пеларгонії сидоїдної (1: 8-10) 16,66 мл

Стандартизований за вмістом загальної кількості фенолів від 0,1% до 0,6%.

Допоміжні компоненти:

Этанол 1.466 г.

Властивості:
Препарат рослинного походження. Має протимікробну дію, має муколітичні властивості. Сприяє підвищенню неспецифічної резистентності організму.

Фармакокинетика:

Рідкий екстракт коренів пеларгонії сидоподібної містить велику кількість біологічно активних речовин, які в сукупності визначають його фармакологічну активність. Тому дані про фармакокінетику окремих хімічних компонентів, що входять до складу екстракту, недостатні для екстраполяції на препарат загалом.

Фармакодинаміка:

Має протимікробну дію. Має муколітичні властивості, сприяє підвищенню неспецифічної резистентності організму.

Спосіб застосування та дози:
Препарат приймають усередину, за 30 хв до їди з невеликою кількістю рідини. Дорослим і дітям віком від 12 років призначають по 20-30 крапель 3 рази/добу, дітям віком від 6 до 12 років — по 10-20 крапель 3 рази/добу, дітям від 1 року до 6 років — по 5-10 крапель 3 рази/добу. Під час дозування препарату флакон треба тримати вертикально, за потреби постукуючи по дну флакона. Середня тривалість курсу лікування становить 10 днів. Після зникнення симптомів захворювання рекомендується продовжувати лікування впродовж декількох днів для запобігання рецидиву.

Протипоказання:
Запобігання кровотеченню;
печінкова недостатність важкого ступеня;
ниркова недостатність важкого ступеня;
дитячий вік до 1 року (в зв'язку з наявністю в препараті етилового спирту);
одночасне застосування антикоагулянтів;
підвищена чутливість до компонентів препарату.
З обережністю треба застосовувати препарат у разі алкоголю, черепно-мозкових травм, захворювань головного мозку, порушення функції печінки та нирок (немає досвіду застосування).

Заходи безпеки:
У процесі зберігання рідкі рослинні екстракти мають тенденцію до помутніння, проте це не відбивається на їхній фармакологічній ефективності. Оскільки калобін є природним продуктом, можливі незначні зміни кольору та смаку препарату. У зв'язку з вмістом етанолу (12%/об.) у препараті потрібно враховувати, що максимальна разова доза для дітей від 12 років і дорослих містить 0.125 г чистого етилового спирту, максимальна добова доза для дітей віком від 12 років і дорослих містить 0.375 г чистого етилового спирту. Разова доза для дітей віком до 12 років містить менш ніж 0.1 г чистого етилового спирту. Якщо немає терапевтичного ефекту на тлі застосування препарату впродовж 7 днів, у разі збереження підвищеної температури тіла впродовж декількох днів, появи ведмедиків або кров'янистої мокротиння, з появою ознак порушення функції печінки (таких як пожовтіння шкіри, пожовтіння склери очей), пацієнту необхідно проконсультуватися з лікарем.

Вплив на здатність до водіння автотранспорту та керування механізмами:

Під час застосування препарату треба дотримуватися обережності під час заняття потенційно небезпечними видами діяльності, що вимагають підвищеної концентрації уваги та швидкості психомоторних реакцій (зокрема керування транспортними засобами, робота з рухомими механізмами).

Побічні ефекти:
З боку дихальної системи: рідко — носові кровотечі.

З боку травної системи: нечасто — нудота, блювота, болі в епігастральній зоні, діарея; рідко — незначна кровоточивість ясен.

З боку гепатобіарної системи: частота невідома — ознаки порушення функції печінки (пожовтіння шкіри, пожовтіння склери очей); зв'язок цього прояву із застосуванням препарату не підтверджений.

Інші: рідко-алергічні реакції.

Спосіб зберігання:
За температури не вище 30 градусів.

Паковання:
Картонна коробка вміщує скляну пляшку 20 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user317591
Товари з Єгипту
Киев
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары