Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Природний комплекс для контролю ваги — synergy body corrector, we

2380 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Посилання на продукт
0018546.**************************************
Оформлення продукту тільки на сайті.
———————————————————————

Природний комплекс для контролю ваги — SYNERGY BODY CORECTOR, Weight Management Support, 60 капсул

Біологічно активна добавка Synergy Body Corrector унікальна, ефективна дієтична добавка на рослинній основі в веганських капсулах, призначена для людей, які бажають тримати вагу під контролем.

Капсули для схуднення від Корпорації Rena Rosh — сприяють зниженню ваги та заглушенню апетиту, прискоренню обміну речовин, підвищенню рівня енергії та позбавлення токсинів і шлаків в організмі.

Природний комплекс для контролю ваги Synergy Body Corrector нормалізує рівень цукру в крові, підтримує роботу підшлункової залози, сприяє нормальному клітинному метаболізму.

Завдяки ретельно відібраним компонентам синергетична формула Body Corrector покращує струм лімфи, що дає змогу прибрати набряклість і запобігає появі целюліту. Відновлює гормональний фон і стимулює розщеплення жирових відкладень.

У комплексі з правильним харчуванням і системними фізичними навантаженнями є потужною основою для корекції та підтримки ваги.

Зробіть перший крок до здорової та красивої фігури з капсулами Synergy Body Corrector.

Природний комплекс для контролю ваги Synergy Body Corrector:

Комфортне схуднення й контроль пропорцій тіла
Знижує апетит
Блокує центр голоду в гіпоталамусі
Підсилює відчуття насичення
Нормалізує обмінні процеси
Покращує травлення
Нормалізує мікрофлору кишківника
Джерело поживних речовин
Стійкий ефект після схуднення
Підходить для веганів
Активні компоненти: екстракт худії гордоні, L — карнітин, А — Ліпоєва кислота, екстракт ананаса, екстракт імбиру, екстракт помірника, піколінат хрому.

Екстракт худії гордоні — кактус південноафриканської пустелі Калахарі, блокує центр голоду, перемикає організм на спалювання жирових запасів, для вироблення енергії, що сприяє схудненню. Виступає як джерело поживних речовин, сприяє нормалізації мікрофлори кишківника, покращує травлення.

L — карнітин — ефективний жироспалювач, який є природною амінокислотою і швидко засвоюється травною системою. Його основне завдання — перенесення жирів (жирних кислот) у клітинні енергетичні станції, звані мітохондрії, де вони потім спалюються для отримання енергії. У найкоротші терміни допомагає позбутися зайвої ваги, знижує рівень холестерину в крові, завдяки чому поліпшується робота серцево-судинної системи, усуваються прояви втоми та стресів, поліпшується витривалість і тонус усього організму.

А - Ліпоєва кислота — вітаміноподібна речовина із сильною антиоксидантною дією, не дає накопичуватися жирум, оскільки перетворює вуглеводи на енергію. Знижує апетит, нормалізує жировий і вуглеводний обміни, сприяє підвищенню чутливості рецепторів до інсуліну, у такий спосіб знижуючи масу жирових відкладень. Очищає організм. Бере участь у виведенні токсинів, шлаків, солей і важких металів.

Екстракт ананаса — перешкоджає процесу жирового відкладення та прискорює процес спалювання підшкірної жирової тканини, з легкістю виводить з організму токсини та шлаки, прискорює обмін речовин і запускає процес ефективної втрати зайвої ваги.

Екстракт імбиру — притуплює відчуття голоду, зменшує апетит, прискорює обмінні процеси в організмі, у такий спосіб допомагаючи активно витрачати калорії, позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт, нормалізує роботу щитоподібної залози, знижує рівень "поганого" холестерину.

Екстракт помірянцю — мобілізує жировий обмін, покращує мікроциркуляцію і прискорює метаболічні процеси, покращує обмін речовин, усуває брак вітамінів в організмі, нормалізує роботу травного тракту, сприяє відтоку жовчі. До складу гіркого апельсина входить компонент синефрин — рослинний алкалоїд, який стимулює процес жироокислення.

Піколінат хрому — мікроелемент, що посилює процеси обміну вуглеводистих сполук і зменшує тягу до солодкого та борошняного, є найактивнішою формою мінералу хрому, яка дає змогу поліпшити реакцію організму на інсулін,
знизити рівень цукру в крові та неабияк знизити…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары