Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

123 таблетки від простуди

800 грн
Описание

Симптоматичне полегшення закладеності носа та закладеності слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, що особливо супроводжуються легким або помірним болем або гіпертермією, наприклад:

- застуда та грип;
- синусит;
- ринофарингіт;
- алергічний риніт;
- вазомоторний риніт;
- нежить;
- свербіж в очах та носі;
- сльозотеча та чхання.

Склад:

Кожна п/о таблетка містить:

Парацетамол – 500мг.
Хлорфеніраміну малеат – 2мг.
Псевдоефедрину гідрохлорид – 30мг.

Властивості:

Парацетамол має знеболювальну та жарознижувальну дію. Хлорфенамін є одним із найпотужніших антигістамінних препаратів. Ефективний на лікування симптомів алергічного походження. Псевдоефедрин є симпатоміметичним засобом, що надає як прямий, так і опосередкований вплив на адренергічні рецептори, має протинабрякову дію на слизову оболонку носа.

Показання:

симптоматичне полегшення закладеності носа та закладеності слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, що особливо супроводжуються легким або помірним болем або гіпертермією, наприклад, застуда і грип, синусит, ринофарингіт, алергічний риніт, вазомоторний риніт, нежить, свербіж очей, слиз.

Спосіб застосування:

Дорослим та дітям від 16 років і старше приймати внутрішньо по 1-2 таблетки кожні 4-6 годин, до 4 разів на день. Максимальна добова доза – 8 таблеток. Дітям віком від 12 до 15 років: 1 таблетка кожні 4-6 годин до 4 разів на день. Максимальна добова доза – 4 таблетки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
mariya154624
Nilee
Киев
0% выполненных заказов
Была