Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Набір рідких матових помад kylie ky-1 повний комплект

450 грн
Описание

Набір матових помад Kylie — абсолютно новий реліз на косметичному ринку. Тривалий час модниці мріяли про те, щоб повторити макіяж знаменитої моделі та ікони стилю Кайлі Дженнер — і тепер вони мають таку можливість. До набору матових помад входять шість найпопулярніших відтінків, які прекрасно доповнять повсякденний або урочистий образ, а також матимуть чудовий вигляд на світлинах.

Ви зможете створити дійсно бездоганний денний або ж неймовірно стильний вечірній макіяж, використовуючи найпопулярніші відтінки, поміщені в палітру тіней Kylie Kyshadow. Професійна палетка витримана в теплих тонах, які чудово підійдуть жінкам із різними кольоротипами. Відтінки ідеально поєднуються як один з одним, так і чудово використовуються окремо. Тіні вирізняються високою якістю і чудовою стійкістю, вони не тьмяніють, не обсипаються, а також не вимагають оновлення впродовж дня.

Набір Holiday Edition Box стане чудовим подарунком на День закоханих, 8 Марта або день народження. Ваша мама, сестра, колега чи супутниця неодмінно оцінить цей чудовий набір і користуватиметься ним із задоволенням.

Характеристики:

Лімітований набір Holiday Box містить:
8 повнорозмірних рідких матових помад у відтінках:

- Koko K (блідно-рожевий)
- Candy K (теплий нюд)
- Angel (теплий рожевий нюд)
- Brown Sugar (тростинний цукор)
- Pumpkin (приглушена гарбуз)
- Merry (насичений червоний)
- Vixen (почало зливання)
- Okurrr (яскрава фуксія)

- 2 повнорозмірних сяйних блиска: Jolly (почнилий бордовий), Naughty (яскраво червоний)
- набір тіней для очей Holiday Edition з 9 матових і сатинових відтінків
- набор Kyliner Kit crisp matte white,
- 3 кремових тіні у відтінках: Camo (мерехтливий зелений ліс), Golden Plum (ліловий фіолетовий із золотим відливом), Yellow Gold (що сяє золото).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
yuliya71477
yuliya71477
Была