Все категории
Добавить товар

Свічки від геморою. бджолині суппозиторії.

499 грн
Описание

Бджолині суппозиторії компанії «Мідок» — ефективне лікування  геморою.

Запалення гемороїдальних вузлів виникає  через роботу сидячи, неправильне харчування, підняття важких предметів і будь-яке інше перенапруги, наприклад під час пологів і вагітності. Звертаючись до лікарів, люди проходять довге дороге лікування. І не завжди отримують потрібних результатів. Аптечні засоби у своєму складі мають екстракти та витяжки, а не натуральні компоненти. Тому  набагато швидше та з користю для організму буде застосування  бджолиних суппозиторіїв компанії «Мідок», які мають лікувальний ефект і справляються з хворобою  лише за один курс на 14 днів, причому без операцій та хімічних препаратів!

Бджолині суппозитори складаються з повністю натуральних компонентів:

* прополіс — природний антибіотик, який знімає запальний процес, знешкоджують рану, сприяє процесу регенерації в тканинах, розріджує кров, позбавляючи застійних процесів у разі геморою.
* мед — протибактеріальна дія, знімає біль. Покращує відтік лімфи і створює гарні умови для живлення клітин у зоні рани.
* бджолиний підмор  — загоює слизову, зупиняє кровотечу,  покращує роботу судин, нормалізує тиск і усуває запальний процес;
* олія какао — пом'якшує слизову, покращує імунітет. Олія какао допомагає пом'якшити консистенцію калових мас. Вона також допомагає в лікуванні причини хвороби — очищає судини, покращує відтік крові та усуває варикозний застій.
* віск — антибактеріальна дія, прискорює загоєння.
  
Пройшовши весь курс — 14 днів ви гарантовано швидко впораєтеся з хворобою,  використовуючи простий і ефективний спосіб. Ми настільки впевнені в якості та користі наших бджолиних свічок, що  готовий повернути гроші за придбані суппозитори, якщо  ви пройдете весь курс і не отримаєте  позитивного результату лікування геморою.

Застосовуйте бджолині суппозитори від компанії «Мідок» і будьте здорові!

Дізнатися відгуки про бджолині суппозитори можна на сайті: gemorroy.medok.*****

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user307714
user307714
Была

Похожие товары