Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Оушенмін (15 стиків) магній +кальцій, калій і натрію, ще прибл...

980 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Концентрат природних глибоководних мінералів в іонній формі. Допомагає оптимізувати життєві процеси в організмі, сприяє виробленню енергії в клітинах.
Продукт виробляють за запатентованою технологією з морської води, що надходить із глибини 662 метра в Тихому океані. Вода з глибин океану вирізняється винятковою чистотою та характеризується унікальним складом мінеральних речовин. У процесі виробництва у воді знижують вміст натрію, регулюють вміст інших мінералів, і внаслідок цього основним (але не єдиним) мінералом складу стає магній. Процес видобутку води з глибин океану безпечний для екології, водночас вона є повністю відновлюваним ресурсом.

До цього моменту вченими проведене велика кількість досліджень (включно з клінічними випробуваннями), що підтверджують багатогранний сприятливий вплив глибоководних морських мінералів на стан здоров'я.

Продукт допоможе:

впоратися з почуттям втоми;
збільшити фізичну витривалість і розумову працездатність;
нормалізувати емоційний баланс і підвищити стресостійкість;
підтримати роботу серця;
зміцнити кісткову тканину.

Під час розчинення продукту у воді мінерали з природних солей переходять у легкодоступну іонну форму (Mg+, K+, Na+, Ca+).

МАГНИЙ

Магній є основним компонентом складу не випадково: характерним симптомом його дефіциту є втома, млявість, низька працездатність, безсоння, дратівливість. Саме магній регулює збудливість нервової системи, поведінкові та пристосовані реакції, бере участь у керуванні циркадними ритмами, харчовою поведінкою, відіграє важливу роль у механізмах пам'яті та навчання. Магній забезпечує розслаблення м'язів (зокрема серцевого), допомагає знімати спазм, який часто виникає в м'язах після інтенсивного фізичного навантаження або пережитого стресу.

Найчастіше дефіцит магнію спостерігається в тих, хто:

активно займається спортом або має високе фізичне навантаження на роботі;
часто п'є алкоголь, курить;
проживає в місцевості зі зниженим вмістом солей у воді («м'яка» вода);
дотримується незбалансованих дієт, голодування;
перебуває в ситуації хронічного стресу;
має захворювання — серцево-судинні, шлунково-кишкового тракту, цукровий діабет, ожиріння, хвороби нирок;
приймає антибіотики, диуретики, гормональні препарати.

КАЛИЙ, НАТРИЙ, КАЛЬЦИЙ

Основні електроліти організму. Допомагають переміщенню поживних речовин у клітини та виведенню продуктів обміну речовин із клітин, підтримують у них водно-сольовий і лужно-кислотний баланс.

70 МАКРО-І МІКРОЕЛЕМЕНТІВ У СЛЕДОВИХ КОЛІЧНИКах
У складі продукту, крім магнію, кальцію, калію й натрію, ще приблизно 70 мінералів, які природно наявні у воді з глибин океану. У разі регулярного приймання вони надають нормалізувальну дію на всі органи та системи організму.
Без ГМО

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user605164
user605164
Винница
0% выполненных заказов
Был