Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Порошок чайного гриба комбуча kombucha california gold nut

1000 грн
Описание

Вага: 160 г
Кількість порцій: 20
Термін придатності: 07.2024

Опис:
- Комбуча в порошку, імбир і лимон, від California Gold Nutrition SUPERFOODS
- Продукт ферментації дрібнолистового чорного чаю з Тайваню
- Чудове доповнення до здорового раціону та активного способу життя
- Сприяє здоров’ю травної системи*
- Корінь імбиру й екстракт лимона надають свіжого смаку
- Підходить для вегетаріанців і веганів
- Не містить глютену, ГМО та сої
- Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки

Раціон є важливою частиною здорового способу життя. Якщо ви хочете додати більше корисних продуктів у свій раціон, напій із суперфуду, наприклад комбуча, стане чудовим доповненням, оскільки він може сприяти підтримці здоров’я травної системи*. Комбуча в порошку California Gold Nutrition SUPERFOODS — це зручний порошок, з якого можна приготувати поживний напій, коли хочеться чогось корисного.

Корисні властивості комбучі
Комбуча — це напій із ферментованого чайного листя, відомий користю, яку він може приносити здоров’ю. Наш порошок комбучі ферментований за допомогою запатентованої симбіотичної культури бактерій і дріжджів (СКБД). Це чудовий спосіб додати до раціону більше пробіотиків, тобто корисних бактерій. Ці корисні бактерії можуть підтримувати здоров’я травної системи, допомагаючи забезпечувати баланс мікрофлори організму*.

Комбуча в порошку від California Gold Nutrition SUPERFOODS виготовляється з дрібнолистового чорного чаю, який збирають вручну у високогірному районі Алішань на Тайвані. Потім його піддають нашому процесу ферментації, отримуючи комбучу преміальної якості, яку сушать розпиленням з утворенням мікрокапсул, що зберігають її смак і поживну цінність.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый