Все категории
Добавить товар

Імунас immunace extra protection. 30 таблеток

685 грн
Описание

Тип виробу: Натуральні препарати

Кілька примірників у наявності

Оптимальна формула для підтримки імунної функції

Immunace Extra Protection забезпечує вдосконалену дослідницьку формулу з 28 поживних речовин, включаючи всі переваги оригінальної формули Immunace, а також додаткові поживні речовини, такі як природний лікопін, ресвератрол, астаксантин, альфа-ліпоєва кислота та додатковий вітамін Dыта 1000 МО. Immunace Extra Protection надає вам додаткову живильну підтримку з високими добовими рівнями вітаміну D, щоб сприяти нормальній роботі імунної системи.

Додатковий харчовий захист для вашої імунної системи

Поживні речовини, що містяться в Immunace Extra Protection, включаючи вітаміни C і E, сприяють захисту клітин від окислювального стресу. Immunace забезпечує щоденне джерело вітаміну С, який не виробляється і не накопичується в організмі. Immunace Extra Protection поєднує в собі синергетичну комбінацію поживних речовин, таких як природний лікопін, l-карнітин, ресвератрол, астаксантин і альфа-ліпоєва кислота.

Додатковий вітамін D

Immunace містить комплексну формулу, що включає додатковий вітамін D, цинк і селен, які сприяють нормальному функціонуванню імунної системи, а також фолієву кислоту, яка сприяє нормальному кровотворенню. Immunace був однією з перших добавок для імунної системи, яка визнала, що вітамін D не лише сприяє підтримці нормальної функції кісток і м’язів, але також сприяє нормальному функціонуванню імунної системи. Нове дослідження показує, що оптимальні рівні споживання вітаміну D можуть бути вищими, ніж вважалося раніше. Кожна таблетка Immunace Extra Protection містить оптимальний рівень 25 мкг (1000 МО) вітаміну D3, який є специфічною формою, що виробляється людським організмом природним шляхом і тому йому краще, ніж D2, який міститься в деяких добавках.

Екстракт лікопіну

Лікопін – яскраво-червоний каротиноїдний пігмент, який міститься в помідорах. Лікопін є проміжним продуктом у біосинтезі багатьох каротиноїдів, включаючи бета-каротин. Лікопін не синтезується в організмі і повинен надходити з їжею.

Ресвератрол

Ресвератрол міститься в шкірці червоного винограду. Ресвератрол може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи, і його було визначено як одну із захисних речовин, які містяться в червоному вині.

Комплексна підтримка мікроелементів

Immunace Extra Protection містить повний спектр вітамінів і мінералів. Формула Immunace була розроблена спільно з міжнародними експертами з дослідження поживних речовин на основі наукових доказів ролі певних поживних речовин у нормальній роботі імунної системи.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары