Все категории
Добавить товар

Swanson chelated magnesium, хелатний магній 133мг, 90 капсул

440 грн
Описание

Підтримує здоров’я нервів, м’язів, кісток і серця
Запатентована хелатна форма мінерального ґліцинату сприяє оптимальному засвоєнню
Допомагає розслабленню розуму і тіла, щоб допомогти вам отримати спокійний нічний сон
Swanson Albion Chelate Magnesium Вона забезпечує мінеральну підтримку, на яку можна розраховувати для здорових м’язів, нервів, кісток та інших м’язів. Магний Також підтримує серцево-судичну систему і сприяє здоровому рівня кров’яного тиску. Кожна капсула містить 133 мг магнію, хелатовану амінокислотою Albion. Щоб дізнатися більше про продукти Albion, відвідайте веб-сайт Albion.

Що робить хелатні мінеральні гліцини такими чудовими? Спочатку нам потрібно зрозуміти процес хелатування. Гелатування є результатом хімічного зв’язку мінералів з амінокислотами дуже специфічним чином. Гелатування відбувається під час процесу травлення, щоб полегшити перенесення мінералів через стінку кишечника, щоб вони могли використовуватися у всьому організмі. Амінокислоти – не єдині наявні “хелатори”, але вони ідеально підходять для мінералів. Організм дуже ефективно засвоює окремі амінокислоти, і компанія Albion визначила амінокислоту гліцин як бажаною молекулою для створення органічних хелатних мінералів. Гліцин легко ідентифікується і всмоктується через стінку кишечника, а ґліцинатні хелети Albion насправді достатньо малі, щоб переміщатися прямо в самі клітини!

Магній є важливим елементом у вашому тілі, який допомагає підтримувати оптимальне функціонування вашого тіла. Це основний мінерал, який міститься у ваших кістках і м’язах, він відіграє роль у понад 300 біохімічних реакціях, включаючи функції м’язів та нервів, а також метаболізм глюкози.

З віком нам потрібно більше часу, щоб наші кістки були міцними і здоровими. Магній відіграє важливу роль у оптимальній підтримці кісткової тканини. Принаймні половина магнію у вашому тілі знаходиться в кістках, де він допомагає регулювати кальцій і має важливе значення для мінералізації.

Магній, який природно міститься в різних продуктах, як – от горіхах, насінинах та деяких овочах, є важливим мінералом, який відіграє важливу роль у збереженні вашого здорового способу життя. На жаль, ми не завжди отримуємо достатньо магнію з нашого щоденного раціону, тому нам потрібні добавки.

Але крім зміцнення здорових кісток, магній також підтримує здоров’я м’язів. Він необхідний для багатьох реакцій у м’язах і відіграє роль у скороченні м’язів та нервових імпульсів.

Рекомендоване дозування: 3 капсулы / день

Рекомендації щодо використання: Як харчові добавки приймайте по одній капсулі тричі на день, запливаючи водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары