Все категории
Добавить товар

Дієтична добавка мінерали в таблетках source naturals magnesium bis-glycinate магній...

390 грн
Описание

Бісгліцинат магнію від компанії Source Naturals, це хелатна форма мінералу, яка має високий ступінь засвоюваності, і дуже комфортна для шлунково-кишкового тракту. Такий магній повністю засвоюється організмом.

Магній Бісгліцинат, представлений у складі таблеток Magnesium Bis-Glycinate від компанії Source Naturals — це ефективне рішення зі зняття низки поширених проблем. Цей продукт спеціально розроблений для боротьби зі втомою та забезпечення підтримки в періоди зниження енергії. Він також допомагає впоратися з розладами нервової системи, покращує стан крихких кісток, а також знижує ризик ламкості та проблем із кровоносними судинами та артеріями. Крім того, завдяки своєму складу, магній бісгліцинат ефективний у зменшенні втоми м’язів та крепатури.

Рекомендації до застосування

2 таблетки двічі на день.

Відомості про добавку
Елемент Вага Одиниця Відсоток
Порція 2 таблетки
Порцій в упаковці 30
Калорії 5
Всього вуглеводів 1 г <1%
Харчова клітковина 1 г 4%
Кальцій (у вигляді двоосновного фосфату кальцію) 95 мг 7%
Магній (у вигляді біс-гліцинату магнію) 200 мг 48%
Натрій 10 мг <1%
Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, двоосновний фосфат кальцію, стеаринова кислота, модифікована целюлозна камедь, гідроксипропілцелюлоза, магнію стеарат і діоксид кремнію

Не містить: дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютена, кукурудзи, сої або пшениці, цукру, крохмалю, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів та ароматизаторів .

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары