ПРИЗНАЧЕННЯ: Для боротьби із зайвою вагою у програмах корекції маси тіла, для детоксу, покращення когнітивних функцій та кардіопідтримки, при синдромі подразненого кишечника, цукровому діабеті 1 і 2 типу, при важких фізичних навантаженнях.
ДІЯ:
ЗМІЦНЮЄ ІМУНІТЕТ.
НАПОВНЮЄ ЕНЕРГІЄЮ.
НОРМАЛІЗУЄ КИСЛОТНО-ЛУЖНИЙ БАЛАНС.
ПОКРАЩУЄ РОЗУМОВІ ТА ФІЗИЧНІ МОЖЛИВОСТІ.
НОРМАЛІЗУЄ РОБОТУ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ.
ВІДНОВЛЮЄ ПРОЦЕСИ ТРАВЛЕННЯ.
СПРИЯЄ ПРОФІЛАКТИЦІ ДИСБАКТЕРІОЗУ.
НОРМАЛІЗУЄ ОБМІННІ ПРОЦЕСИ.
ПОПОВНЮЄ ЗАПАСИ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН.
СПРИЯЄ ОЧИЩЕННЮ ВІД ШЛАКІВ І ТОКСИНІВ.
РЕГУЛЮЄ ВАГУ.
СПРИЯЄ НОРМАЛІЗАЦІЇ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ.
ОПИС:
Нормалізує всі обмінні процеси в організмі, є джерелом енергії. Часто рекомендується для поповнення запасів білка, вітамінів групи В, мікро- та макроелементів.
У Солоді житньому ферментованому міститься багато вітамінів-антиоксидантів Е, А, С, які нормалізують рівень артеріального тиску, активно перешкоджають тромбоутворенню, зміцнюють судинну стінку, знижують проникність судин. Є підтримкою організму вагітних жінок протягом усієї вагітності та в післяпологовий період, сприяє посиленню лактації.
Рекомендується вживати для профілактики та комплексного лікування жіночого й чоловічого безпліддя. Калій та магній запобігають передчасному розвитку атеросклерозу, артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, інфаркту й інсульту.
Комплекс таких мікро- та макроелементів, як марганець, магній, цинк, хром, селен посилює вироблення власного інсуліну, що попереджає розвиток інсулінорезистентності та цукрового діабету.
ПЕРЕВАГИ:
- Зерно жита ферментоване.
- Абсолютна біодоступність.
- Висока біологічна цінність.
- Джерело натуральних вітамінів групи В.
- Низький глікемічний індекс.