Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад
- Зміцнює імунний та антиоксидантний захист.
- Бере участь у регуляції вуглеводного обміну, сприяючи утилізації глюкози.
- Сприяє зниженню ліпідів крові та жирової маси тіла.
Опис
Для біосинтезу білка людині потрібно 20 амінокислот. З них 12 можуть
утворюватися в організмі, а решта 8 вважаються незамінними й мають надходити в
організм із їжею (абсолютно незамінні для людини лізин та треонін). Однак
часто людина не може забезпечити себе й замінними амінокислотами (абсолютно
замінними є глутамінова кислота й серин), які також мають надходити з їжею.
Найбільш корисні для організму людини з погляду амінокислотного складу білки
тваринного походження, джерелами яких є молочні продукти, яйця, м'ясо та риба.
Рослинні білки мають зовсім інший амінокислотний склад. Серед тваринних білків
одними з найкращих є білки молочної сироватки, які на відміну від м'яса та
казеїну легко та швидко перетравлюються та всмоктуються в ШКТ.
Нутрі-Берн є цінним джерелом легкозасвоюваного білка. Коктейль можна
використовувати під час та після важких хірургічних операцій, у подорожах, під
час занять фітнесом та спортом, а також як заміщення 1 прийому їжі в програмах
зі зниження ваги. Нутрі-Берн регулює вуглеводний та жировий обмін: сприяє
відновленню клітин підшлункової залози та виробленню інсуліну, поліпшує
утилізацію глюкози, підвищує основний обмін, знижує цукор та ліпіди крові,
блокує всмоктування вуглеводів у ШКТ, нормалізує вагу.
1 порція коктейлю містить 12,3 г білка, що становить 17,6% середньої добової
потреби дорослої людини. До складу продукту також входить комплекс трав, які
сприяють зниженню ваги, а хелатна форма хрому забезпечує утилізацію глюкози.
Гарцинія камбоджійська (Garcinia cambogia) -- дерево, плоди якого містять
гідроксилимонну кислоту, що пригнічує ліпогенез, знижує утворення жирних
кислот та холестерину, збільшує утворення глікогену, посилює термогенез.
Екстракт гарцинії здатний зменшувати продукцію жиру на 40-70% після їди та
прискорює розщеплення жиру. Одночасно посилюється транспорт жирних кислот у
мітохондрії з подальшим їхнім окисленням. Гідроксилимонна кислота пригнічує
апетит, впливаючи на нейрони гіпоталамуса, які відповідають за почуття голоду.
Особливо добре гарцинія працює в поєднанні з хромом. Під впливом
гідроксилимонної кислоти в організмі людини виробляється серотонін, який
впливає на сон, апетит та настрій. При зменшенні кількості їжі рівень
серотоніну в організмі знижується, а гарцинія здатна його підняти. Екстракт
гарцинії показаний людям, які страждають підвищеним апетитом та нападами
депресії.
Елеутерокок колючий (Eleutherococcus senticosus) -- є адаптогеном, збільшує
працездатність, знижує стомлюваність під час фізичних навантажень, підвищує
основний обмін та апетит, нормалізує рівень цукру в крові.
Джимнема лісова (Gymnema sylvestre) -- знижує всмоктування глюкози в ШКТ та
стимулює регенерацію клітин підшлункової залози, що виробляють інсулін -- це
збільшує вироблення інсуліну, знижує цукор у крові.
Родіола рожева (Rhodiola rosea) -- надає ноотропну, адаптогенну та
антистресову дію, підтримує працездатність та пригнічує апетит, знижує потяг
до «заїдання» стресу.
Гвоздика ароматна (Syzygium aromaticum) -- має антисептичну, антибактеріальну,
противірусну, фунгіцидну дію на види грибків, що спричиняють захворювання
шкіри.
Кон'югована лінолева кислота (CLA) -- є речовиною природного походження, що
належить до незамінних ПНЖК класу ω-6. CLA підвищує суху м'язову масу в
середньому на 1 % на тиждень. Встановлено, що CLA перешкоджає відкладенню жиру
в жирових клітинах, при цьому активує його спалювання в клітинах м'язів, що
сприяє збільшенню вироблення енергії та нарощування м'язової маси.
Хром -- мікроелемент, що входить до складу комплексу й забезпечує підтримку
нормального рівня глюкози в крові. Разом з інсуліном діє як регулятор рівня
цукру в крові, забезпечує нормальну активність інсуліну.
Білок молочної сироватки (концентрат та ізолят) -- за вмістом незамінних
амінокислот наближається до ідеаль