Опис
Рекомендовано для покращення роботи підшлункової залози, нормалізації
травлення та обміну речовин. Стимулює вироблення шлункового соку, жовчі і
панкреатичних ферментів, сприяює усуненню спазмів гладкої мускулатури
жовчовивідних шляхів, знімає запальні процеси, сприяє регенерації пошкоджених
тканин
СКЛАД:
Активні компоненти /active ingredients : звіробою трава/hyperici herba, софори
плоди/sophorae fructus, перстачу білого кореневище/potentilla alba rhizomata,
оману корінь з кореневищами/inulae rhizomata et radices, нагідки
квіти/calendulae flos, кульбаби корінь/taraxaci radices, подорожника
лист/plantaginis majoris folium, шипшини плоди/rozae fructus, споришу
трава/polygoni avicularis herba, стулки з плодів квасолі/phaseoli valvae
fructum, хвоща трава/equiseti arvensis herba).
Звіробою трава -- знижує запалення підшлункової залози, чинить спазмолітичну
дію на гладку мускулатуру, нормалізує видільну функцію шлункових залоз,
проявляє тонізуючий ефект на жовчовивідні шляхи, проявляє в'яжучу,
бактеріостатичну і протизапальну дії на слизові оболонки травного тракту,
сприяє покращенню регуляції обміну речовин.
Софори плоди -- знімають запальні процеси, сприяють регенерації пошкоджених
тканин, відновлюють апетит, сприяють виведенню шлаків і токсинів і проявляють
антиоксидантні властивості.
Перстачу білого кореневище -- нормалізує виділення жовчі, виявляє
антисептичну, в'яжучу, ранозагоюючу, протипухлинну властивості.
Оману корінь з кореневищами -- посилюють жовчовиділення і вироблення слизу,
знімають запалення і спазми, знижують кислотність вмісту шлунка, нормалізує
його моторику і секреторну функцію.
Нагідки квіти -- стимулюють вироблення шлункового соку, жовчі і панкреатичних
ферментів, сприяють усуненню спазмів гладкої мускулатури жовчовивідних шляхів
і усувають ймовірність застою і закидання жовчі в тканини залози.
Кульбаби корінь -- нормалізує секреторну діяльність, оптимізує роботу
травлення, сприяє обміну речовин допомагає у виробленні інсуліну.
Подорожника лист -- сприяє зниженню тонусу гладкої мускулатури стінок шлунка і
кишківника, зменшує набряк слизової оболонки шлунка, регулює нормальне
вироблення шлункового соку і сприяє підвищенню його кислотності.
Шипшини плоди -- усувають запальні процеси в підшлунковій залозі і її
протоках, активізують регенерацію тканин підшлункової залози, нормалізують
метаболізм.
Споришу трава -- нормалізує секреторну і моторну функції холедоха-
панкреатичної системи і має протизапальну дію, приводить в норму метаболізм і
налагоджує білковий синтез.
Стулки з плодів квасолі -- посилюють виділення шлункового соку, нормалізують
цукор в крові, сприяють розчиненню каменів у сечовому міхурі і нирках.
Хвоща трава -- впливає на обмін речовин, нормалізує водно-сольовий баланс,
сприяє виведенню токсинів.