Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Колаген

620 грн
Описание

Добавка дієтична
Колаген Відновлення
Сollagen Recovery
розчин
500 г
 
Склад 100 г препарату: активні інгредієнти: гідролізат колагену з дерми травоїдних риб – 60 %, екстракт плодів шипшини травневої (Rosa majalis Hermm) – 8,0 %, екстракт ягід журавлини звичайної (Vaccinium oxycoccos) – 8,0 %, екстракт плодів аронії чорноплідної (Arоnia melanocаrpa) – 4,0 %, екстракт листя суниці звичайної (Fragаria vеsca) – 2,0 %, екстракт плодів пажитника сінного (Trigonеlla foеnum-graеcum) – 4,0 %, екстракт коренеплодів буряка столового (Beta vulgaris) – 4,0 %, екстракт листя чаю зеленого (Camеllia sinеnsis) – 2,0 %, екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera) – 6,0 %, екстракт солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 2,0 %, калію сорбат, натрію сорбат.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білків – 85 г жирів – 0 г, вуглеводи –8 г.
Енергетична цінність (калорійність)100 г: 316,0 ккал/75,5 кДж
Показання до застосування: препарат містить гідролізат колагену, що збільшує еластичність зв’язок, зміцнює суглобові сумки, а також покращує стан шкіри, волосся та нігтів. До складу біологічно-активної добавки, окрім екстрактів, збагачених полівітамінами і мікроелементами, входять також інгредієнти, що виступають природними антиоксидантами. Антиоксидантні властивості екстрактів позитивно впливають на стан шкіри людини та запальні процеси, які виникають у суглобах.
Використовувати за рекомендацією лікаря як дієтичну добавку до раціону харчування, додаткове джерело білка з метою створення оптимальних дієтологічних умов для осіб, які активно займаються спортом або важкою фізичною працею, осіб із надмірною масою тіла, а також для профілактики вікових змін суглобів. Може бути рекомендована як додатковий засіб, що покращує стан шкіри, волосся, прискорює загоєння ран, регенерацію тканин, запобігає виникненню артрозів та артритів.
Не є лікарським засобом.
Спосіб застосування та рекомендована доза: 15 мл препарату розчинити в ½ (100 мл) склянки соку або води, перемішуючи його до повного розчинення. Дорослим вживати 1 раз на день. Добавку приймають 1 раз на день за 30 хв до їди.
 
Термін вживання: основний курс прийому – 3 місяці. Профілактичний курс – 1 місяць. Рекомендовано проводити 2–3 прийоми препарату в рік.
Особливості застосування: не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Застереження до застосування: не перевищувати рекомендованої добової дози.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність, годування грудьми.
Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення, вказаної на етикетці.
Номер партії (серії) виробництва ідентифікують за датою виготовлення.
Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці не більше ніж 24 місяці з дати виготовлення. Після відкриття упаковки рекомендовано зберігати в холодильнику (за температури 4±2 °С) не більше ніж 30 діб.
Виробник та адреса виробника: ТОВ «Науково-виробнича компанія «Віларус»; 24321, Україна, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Хлібозаводська, 6.
Тел./факс: (**********.
Замовник: ПП «Органік Продукт»; 24321, Україна, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Ентузіастів, 55. Тел./факс: (**********; +38(**********
 
ТУ У 10.8-41471693-001:2019

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nastinnn
nastinnn
Супер-продавец
Ладыжин
100% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары