Все категории
Добавить товар

Колаген

620 грн
Описание

Добавка дієтична
Колаген Відновлення
Сollagen Recovery
розчин
500 г
 
Склад 100 г препарату: активні інгредієнти: гідролізат колагену з дерми травоїдних риб – 60 %, екстракт плодів шипшини травневої (Rosa majalis Hermm) – 8,0 %, екстракт ягід журавлини звичайної (Vaccinium oxycoccos) – 8,0 %, екстракт плодів аронії чорноплідної (Arоnia melanocаrpa) – 4,0 %, екстракт листя суниці звичайної (Fragаria vеsca) – 2,0 %, екстракт плодів пажитника сінного (Trigonеlla foеnum-graеcum) – 4,0 %, екстракт коренеплодів буряка столового (Beta vulgaris) – 4,0 %, екстракт листя чаю зеленого (Camеllia sinеnsis) – 2,0 %, екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera) – 6,0 %, екстракт солодки голої (Glycyrrhiza glabra) – 2,0 %, калію сорбат, натрію сорбат.
Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білків – 85 г жирів – 0 г, вуглеводи –8 г.
Енергетична цінність (калорійність)100 г: 316,0 ккал/75,5 кДж
Показання до застосування: препарат містить гідролізат колагену, що збільшує еластичність зв’язок, зміцнює суглобові сумки, а також покращує стан шкіри, волосся та нігтів. До складу біологічно-активної добавки, окрім екстрактів, збагачених полівітамінами і мікроелементами, входять також інгредієнти, що виступають природними антиоксидантами. Антиоксидантні властивості екстрактів позитивно впливають на стан шкіри людини та запальні процеси, які виникають у суглобах.
Використовувати за рекомендацією лікаря як дієтичну добавку до раціону харчування, додаткове джерело білка з метою створення оптимальних дієтологічних умов для осіб, які активно займаються спортом або важкою фізичною працею, осіб із надмірною масою тіла, а також для профілактики вікових змін суглобів. Може бути рекомендована як додатковий засіб, що покращує стан шкіри, волосся, прискорює загоєння ран, регенерацію тканин, запобігає виникненню артрозів та артритів.
Не є лікарським засобом.
Спосіб застосування та рекомендована доза: 15 мл препарату розчинити в ½ (100 мл) склянки соку або води, перемішуючи його до повного розчинення. Дорослим вживати 1 раз на день. Добавку приймають 1 раз на день за 30 хв до їди.
 
Термін вживання: основний курс прийому – 3 місяці. Профілактичний курс – 1 місяць. Рекомендовано проводити 2–3 прийоми препарату в рік.
Особливості застосування: не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Застереження до застосування: не перевищувати рекомендованої добової дози.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, вагітність, годування грудьми.
Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення, вказаної на етикетці.
Номер партії (серії) виробництва ідентифікують за датою виготовлення.
Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці не більше ніж 24 місяці з дати виготовлення. Після відкриття упаковки рекомендовано зберігати в холодильнику (за температури 4±2 °С) не більше ніж 30 діб.
Виробник та адреса виробника: ТОВ «Науково-виробнича компанія «Віларус»; 24321, Україна, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Хлібозаводська, 6.
Тел./факс: (**********.
Замовник: ПП «Органік Продукт»; 24321, Україна, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Ентузіастів, 55. Тел./факс: (**********; +38(**********
 
ТУ У 10.8-41471693-001:2019

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
nastinnn
nastinnn
Супер-продавец
Ладыжин
100% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары