Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Капсули від doppelherz aktiv kollagen на ніч + лаванда + меліса

290 грн
Описание

Доппельгерц колаген для нічних капсул
Колаген на ніч + лаванда + меліса
додатково містить біотин для шкіри¹ і марганець для сполучної тканини², а також 500 мг гідролізату колагену на капсулу і гіалуронову кислоту, Q10 та інші поживні речовини
тільки 1 таблетка на день ввечері
без лактози, без глютену
¹Біотин сприяє підтримці нормальної шкіри
²Марганець сприяє нормальному формуванню сполучної тканини
Мідь сприяє нормальній пігментації шкіри
Магній сприяє нормальній роботі нервової системи та м’язів, мінерал також підтримує електролітний баланс і бере участь у поділі клітин.
Вітамін В6 сприяє регуляції гормональної активності та нормальному синтезу цистеїну
Вітамін С сприяє нормальному утворенню колагену для нормальної шкіри
Вітамін А бере участь у спеціалізації клітин і сприяє підтримці нормальної шкіри
Цинк сприяє нормальному синтезу білка, підтримці нормальної шкіри, волосся та нігтів, а також нормальному кислотно-лужному обміну Цинк також допомагає захистити клітини від окисного стресу.
Спокійний сон, під час якого тіло може розслабитися, а шкіра відновитися, є обов’язковою умовою гарного дня. Увечері метаболізм шкіри прискорюється, коли організм виділяє спеціальні гормони. Вночі, коли ми відпочиваємо, починається активна фаза шкіри. Тоді відбувається багато обмінних процесів.

Капсули від Doppelherz aktiv Kollagen на ніч + лаванда + меліса призначені для прийому ввечері. Вони підтримують постачання поживних речовин вночі за допомогою біотину для шкіри і марганцю для сполучної тканини, магнію, вітаміну А і цинку, а також інших вітамінів і мікроелементів. Крім того, капсули містять 500 мг гідролізату колагену в поєднанні з гіалуроновою кислотою та Coenyzm Q10, а також екстрактом квітів лаванди та меліси.

додаток
Приймати по 1 капсулі щодня ввечері під час їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Підказки
Вагітним і годуючим жінкам, дітям і підліткам до 18 років не можна вживати продукт.

Інгредієнти на капсулу:
Гідролізат колагену 500 мг, гіалуронова кислота 10 мг, біотин 100 мкг, коензим Q10 5 мг, екстракт квіток лаванди 25 мг, екстракт листя меліси 50 мг, мідь 300 мкг, магній 100 мг, марганець 0,5 мкг RE, марганець 0,5 мг RE вітамін В6 1,4 мг, вітамін С 32 мг, цинк 2,5 мг

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый