Все категории
Добавить товар

Вітаміни і мінерали для жінок, комплекс

499 грн
Описание

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Ідеально збалансований вітамінний комплекс для жінок, що містить безліч активних компонентів, необхідних для дорослого жіночого організму. Незамінне поєднання вітамінів, мінералів для поліпшення і підтримки здоров'я і краси.

Колаген – виконує безліч функцій: робить шкіру гладкою, молодою, еластичною і сяючою; уповільнює процеси старіння зсередини; живить і зволожують шкіру, зменшує і усуває зморшки; колаген для суглобів і сухожиль робить їх рухливими і міцними.

Гіалуронова кислота – необхідна для відновлення і підтримання водного балансу шкіри, профілактики захворювань опорно-рухового апарату, уповільнення процесів старіння.

Вітамін С – нормалізує обмін речовин, підсилює імунітет. Сприяє зниженню кількості цукру в крові. Нормалізує вміст холестерину в крові і роботу печінки. Стимулює утворення червоних і білих кров'яних тілець. Знижує ризик онкологічних захворювань.

Вітаміни групи В – беруть участь в обміні речовин і наповнюють організм життєвою енергією. Необхідні для нормальної роботи нервової системи і органів кровотворення. Підвищують імунітет.

Цинк – грає важливу роль в обміні речовин, розщепленні білків, жирів і вуглеводів. Покращує імунітет. Зміцнює кісткову тканину. Необхідний для метаболізму і ділення клітин. Покращує стан шкіри і роботу печінки.

Ресвератрол – містять фітоестрогени - рослинні гормони, які корисні для жінок 45+ років. Вони здатні уповільнити процес старіння, запобігти серцево-судинні захворювання і нормалізувати рівень ліпідів, зокрема - холестерину в крові.

Коензим Q10 – має антиоксидантні властивості і нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, що утворюються в організмі людини під дією радіації, стресів, хімікатів. Вчені світу відзначають, що коензим Q10 має захисну вплив на серце, а також сприяє зміцненню імунної системи, нормалізує артеріальний тиск, уповільнює процеси старіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары