Все категории
Добавить товар

Комплекс для здоров'я печінки itoh oyster + turmeric + ornithine

550 грн -5% 525 грн
Описание

Виробник: ITOH KANPO PHARMACEUTICAL Co. Ltd, ЯпоніяКількість: 264 шт

Дозування:  66 днів - 999 грн
Дозування:  30 днів - 550 грн

Комплекс містить три природні інгредієнти, що надають потужну терапевтичну дію на печінку. Він очищає організм від продуктів розпаду алкоголю та знімає симптоми похмілля.

✔Екстракт устриці нормалізує процес сечоутворення та посилює сечовиділення, сприяючи виведенню токсинів з організму, збільшує синтез інсуліну.

✔Екстракт куркуми підвищує функцію печінки, прискорює метаболізм алкоголю, допомагає впоратися з похмільним синдромом, заспокоює шлунок, усуває нудоту та відновлює травлення.

✔L-орнітин - амінокислота, що захищає організм впливу токсичних сполук. Вона запускає процеси регенерації клітин печінки, відновлює їх структуру та покращує циркуляцію крові по її судинах.

✔Устриці позитивно впливають на організм людини, насичують його вітамінами та мінералами.

✔Вітамін D необхідний для організму людини оскільки кожен другий відчувається його недолік.

У складі використовуються ретельно відібрані устриці з моря Сето Найкай, які є унікальним джерелом корисних речовин: білків, жирів, вуглеводів, кислот – омега-3 та омега-6, які необхідні для бездоганної роботи мозку, серця, нервової та статевої систем.

✔Куркума, яка є натуральним антибактеріальним засобом, надає потужну очищувальну дію на печінку та жовчний міхур, покращує роботу травної системи.

Харчова добавка рекомендована до застосування при занепаді сил, похмільному синдромі, підвищеному рівні холестерину, при слабкій потенції. Також у складі міститься тіамін, який підвищує життєві сили організму людини, збільшує працездатність та забезпечує енергією.

У біодобавці є високий вміст йоду. Тому біодобавка корисна тим, хто страждає недоліком йоду в організмі, що позначається на функції щитовидної залози.

У складі також містяться:

Прісноводні молюски, які очищають кров, покращують зір та сприяють зміцненню імунітету.

Склад: Екстракт устриці, екстракт куркум, крохмаль, L-орнітин гідрохлорид, пшеничні висівки, екстракт молюсків, декстрин, крохмальний сироп, рослинна олія, Са (добутий з молюсків), загусник (гуміарабік гуміарабік), барвники (као гліцерин, тальк, шеллак, карнаубський віск.
Спосіб застосування: приймати по 2 таблетки вранці і ввечері (4 шт на день) до їжі, запиваючи водою.

У складі добової дози: концентрований екстракт устриць - 160 мг, концентрований екстракт молюсків - 30 мг, концентрований екстракт куркуми - 100 мг, орнітин 66 мг * Всі товари наша компанія доставляє безпосередньо з Японії * 100% гарантія якості

Склад:Suga, Добриваний сир, Oyster extrakt powder, Turmeric extract powder, Starch, L-Ornithine hydrochloride, Wheat bran, Cobicula extract powder,Edible oil, Thockener, Glicerol, Talc, Cacao, Monascus, Shellac, Carnauba wa.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары