Все категории
Добавить товар

Компресійні шкарпетки гольфи buogint для нейропатії, нейлон, чорні з білим, s-m

170 грн
Описание

М’які термоактивні компресійні панчохи – це найкраща підтримка для спортивних занять, бігу, їзди на велосипеді. Манжети на щиколотках без пальців, дихаючі шкарпетки для нейропатії.

Компресійні шкарпетки зберігають ваші ноги сухими під час легкої атлетики. Виготовлені з міцного еластичного матеріалу, вони забезпечують кращу стабілізацію гомілковостопного суглоба, ідеальні як для спортсменів, так і для їхніх родичів.

✓Підвищена жвавість: наші компресійні шкарпетки ефективно тиснуть на різні точки ніг і стоп, щоб забезпечити додаткову підтримку. Твердий еластичний матеріал і спеціальна технологія плетіння покращують кровообіг, знімаючи дискомфорт і біль у м’язах.
✓Комфорт і стабільність: виготовлені з термоактивних матеріалів, ці компресійні шкарпетки пропонують затишне тепло та кращу стабілізацію гомілковостопного суглоба, забезпечуючи стабільність стопи та чудовий комфорт протягом усього дня.
✓Широкий діапазон застосування: від бігу та їзди на велосипеді до футболу та легкої атлетики, ці компресійні шкарпетки підвищують продуктивність, зменшують м’язову втому та покращують кровообіг. Ідеально підходить для тих, хто любить бути активними та здоровими. Вони пропонують неперевершену підтримку та полегшення для ваших стоп, щиколоток і литок. Завдяки покращенню кровообігу вони знімають дискомфорт, втому та набряк.
✓Кращий нічний сон: ці компресійні шкарпетки виготовлені зі зносостійкого та м’якого матеріалу, мають вишукану роботу та щільні та акуратні шви. Конструкція без пальців дозволяє ногам дихати і залишатися сухими, уникаючи при цьому відчуття здавленості. Вони ідеальні для нічного сну та спекотної погоди.
Виробник: Buogint
Найменування виробу: гольфи
Колір: чорний з білим
Матеріал: нейлон+спандекс
Розмір: S/M на розмір взуття до 41.
На самих носках розмір не вказаний, але це легко встановити у порівнянні з іншими такими ж носками
Стан нових, але без упаковки/етикетки

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize