Все категории
Добавить товар

Вакуумна помпа зарядка usb

2995 грн
Описание

Тип виробу: Інтимні іграшки

Кілька примірників у наявності

ДОРОГІ ПОКУПЦІ❤️ПІД ЧАС ЗАМОВЛЕННЯ ТОВАРУ ЗАВЖДИ УТОЧНЯЙТЕ ЧИ Є ТОВАР В НАЯВНОСТІ.

Додаткова Інформація По Відправленню📦
Замовлення з післяоплатою ( наложним платежем) Відпралются🚛 тільки по передоплаті 200грн - На карту💳
💋💋💋💋💋💋
Також можна оплатити всю суму на карту💳
В такому разі буде знижка на товар 5%✌️✌️

Автоматична вакуумна помпа для чоловічого члена з USB зарядкою акумулятора, допоможе впоратися з еректильною дисфункцією у чоловіків, підвищить впевненість у власних силах і дозволить трохи збільшити член в розмірах.
Так само вона використовується як тренажер для члена. Для профілактичних заходів, щодо запобігання проблем з ерекцією і її силою і тривалістю.
Регулярно тренуйте свій член і він не підведе Вас в самий відповідальний момент.
Матеріал: АБС пластик
Розміри колби:
Довжина – 20.5 см
Діаметр: 6.9 см.
В комплекті кабель для USB зарядки акумулятора, ущільнювальне кільце.
Вам більше не потрібно користуватися ручним насосом, щоб відкачати повітря і створити необхідний тиск. Вбудований електричний мотор зробить це за Вас. Потрібно лише виставити необхідний тиск і Вакуумний збільшувач члена з USB зарядкою сам зробить все за Вас.
Створюючи розряджену атмосферу всередині колби, вакуум викликає прилив крові до печеристих тіл чоловічого пеніса. Він збільшується в розмірах і стає ерегованим.
Регулярні заняття з цим тренажером дозволяють підсилити ерекцію, продовжити час статевого акту і збільшити розмір члена.
Колба виготовлена з міцного АБС пластика.
Як користуватися вакуумною помпою для статевого члена
З'єднайте колбу з насосом і перевірте рівень заряду вакуумної помпи. Нанесіть трохи інтимної мастила для сексу, на водній або силіконовій основі, на кільце в підставі і член, щоб зменшити тертя. Вставити свій член всередину колби через ущільнювальне кільце, щоб воно щільно обхватывало основу і натисніть кнопку +. Насос активується і буде блимати індикатор. Натисніть на " + "поступово збільшуючи внутрішній тиск і стежте за своїми відчуттями. Якщо Ви відчуєте біль або інші неприємні відчуття, натисніть кнопку " – " щоб зменшити внутрішній тиск. Або натисніть центральну кнопку, щоб скинути тиск помпи.
Не рекомендується використовувати помпу для ерекції при цукровому діабеті, проблеми зі згортанням крові, захворювань члена.
Як доглядати за вакуумною помпою для посилення ерекції
Після використання промийте колбу в теплій воді з милом і просушіть. Слідкуйте за тим, щоб вода не потрапила на основний механізм. Не використовуйте лубриканти для сексу, креми та інші зволожуючі лосьйони на масляній і жировій основі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Тип:
Вакуумный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?

Подтвердите свой возраст

Вам уже исполнилось 18 лет?

Нет, не исполнилось