Все категории
Добавить товар

Дистанційний вібратор для двох

2529 грн
Описание

Тип виробу: Інтимні іграшки

Кілька примірників у наявності

Хочете отримати додаткові незабутні емоції, придбайте Вібратор для пар U подібний з дистанційним пультом Satisfyer Partner, який можна використовувати під час статевого акту. Вібратор виготовлений їх медичного силікону, приємний на дотик. Еластичні пелюстки забезпечені двома потужними безшумними моторчиками, які управляються дистанційним пультом на відстані до 20 метрів.

Стимулятор має 10 режимів вібрації. Заражається за допомогою USB кабелю.

В комплекті: вібратор , USB зарядка.

 

Можна бути впевненим, що LILO подарує незабутній досвід насолоди, який захочеться повторювати знову і знову. М'яка поверхня стимулятора дуже приємна на дотик і трохи нагадує оксамит. А ідеальна форма забезпечує максимальний комфорт для обох партнерів і задає нову мелодію інтимних відносин, яка складається в симфонію чуттєвості і задоволення.

LILO являє собою інтимний стимулятор, який дівчина може одягати безпосередньо під час сексу або в якості додаткового задоволення під час прелюдії. Для цього необхідно відігнути менший кінчик на прямий кут і помістити більший в вагінальне отвір. Потім помістити менший кінчик в область клітора. Або навпаки. Все у Ваших руках. Потужністю стимуляції і її типом ви зможете управляти на відстані, завдяки дистанційного пульта. Чудовий дизайн, м'яка і гладка поверхня подарують вам багато приємних моментів, які просто необхідно розділити з коханцем!

Не можна недооцінювати інноваційні технології, адже вони надає практично необмежені можливості застосування даного вібратора. Змінюйте інтенсивність і потужність вібрацій одним жестом! Пульт ДУ допоможе Вам в цьому, а дальність його дії обчислюється не одним десятком метрів, що не мало важливо для Ваших любовних ігор або прелюдій.

Розмір вібратор 110*60 mm.

10 режимів вібрації. Має два потужних моторчика на кінчиках вібратора.

Працює від перезаряжаемого вбудованого акумулятора.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Тип:
На пульте

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?

Подтвердите свой возраст

Вам уже исполнилось 18 лет?

Нет, не исполнилось