Все категории
Добавить товар

Аэропуфинг

125 грн
Описание

Аеропуфінг для дизайну нігтів

Ціна 125 грн.

Вишуканий градієнт на нігтях — справжній тренд останніх років, який набуває все нових амплуа і не боїться найсміливіших поєднань відтінків. Навіть якщо кошти не дають можливості мати професійний аерограф, не варто впадати у відчай і засмучуватися, адже з аеропуфінгом для дизайну нігтів ви зможете зробити такий же красивий перехід! Компактна форма інструменту, простота його використання і змінні подушечки зроблять процес покриття дуже простим і швидким, а якісні матеріали забезпечать зносостійкість і тривалу експлуатацію.

Спосіб застосування
Технологія виконання дизайну одним кольором з використанням трафарету:
1. Робите манікюр і покриваєте гель-лаком, полімерізуєте його.
2. Знімаєте липкий шар.
3. Наносите рідку захисну стрічку навколо нігтя, злегка захопивши кутикулу. Даєте їй висохнути і розпочинаєте виконання малюнка.
4. Закріплюєте на нігті обраний трафарет. За необхідності можна їх комбінувати, не побоюючись, що на дизайні залишаться частинки клейкої речовини з основи трафарету і зіпсують його.

5. На палітру нанесіть гель-фарбу потрібного відтінку, промокніть нею спонж і видаліть надлишки. Це необхідно для рівномірності при розподілі матеріалу.
6. Пружними і поплескувальними рухами нанесіть спонжем фарбу на трафарет. Рухайтесь разом з тим від краю нігтя до кутикули. Біля країв рухи мають бути м’якшими і легшими для досягнення більшої насиченості кольору (що особливо важливо для градієнта) та впевненішими і сильнішими — при наближенні до основи нігтя.
7. Зробивши дизайн, покриваєте його топом і полімерізуєте.
8. Після завершення роботи спонж необхідно очистити засобом 3в1 (просочити серветку і пружними рухами промокнути спонжик, видаляючи залишки фарби). Якщо плануєте дизайн з декількох кольорів, кожен необхідно покрити топом і полімеризувати у лампі.

Минимальная сумма заказа 200 грн. Пожалуйста смотрите другие мои объявления

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
subbota92
subbota92
Запорожье
20% выполненных заказов
Была

Похожие товары