Все категории
Добавить товар

Стерилізатор сухожар для манікюрних інструментів ch-360 t

960 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип обладнання: Інший тип обладнання

Кілька примірників у наявності

· Не вмикайте прилад відразу після чищення.

· Допускається тільки чищення корпусу, кришки та внутрішньої поверхні контейнера.

· У разі проникнення рідин або речовин усередину приладу, не намагайтеся видалити їх самостійно, зверніться в центр технічної підтримки та не використовуйте прилад до моменту усунення несправності.

Під час очищення приладу не використовуйте розчинники, які легко засвоюються й спиртовмісні рідини, очисні порошки, які можуть подряпати поверхню корпусу або внутрішню поверхню приладу.

· Використовуйте виключно м'які мийні засоби, розчинені у воді. Як матеріал скористайтеся вологою м'якою тканиною, під час чищення волокон (не використовуйте ватні та аналогічні ватним тампони).

· Після завершення процедури очищення протріть поверхні сухою тканиною, щоб прибрати залишки вологи. Переконайтеся, що сліди мийного засобу також не залишилися на панелях приладу.

· Перед будь-яким переміщенням приладу переконайтеся, що він вимкнений від мережі.

· Щоб уникнути ризику отримання опіку, не торкайтеся кришки приладу та лотка під час стерилізації та відразу після завершення оброблення інструмента.

· Під час оброблення інструмента кришка приладу має залишатися закритою.

· Не накривайте прилад рушником або іншими тканинами, що може заблокувати рециркуляцію повітря через спеціально передбачені щілини.

· Не обробляйте в приладі пластмасові або дерев'яні інструменти. Прилад призначений для оброблення тільки металевих інструментів, які можуть витримувати температуру, що встановлюється вами.

· Вимикайте прилад від мережі наприкінці робочого дня або після закінчення експлуатації.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары