Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гель-лак komilfo deluxe series d247 (темно-ліловий, емаль), 8 мл

50 грн
Описание

Виробник: Оригинал
Тип засобу: Лак/Гель-лак

Нова серія оновленої палітри Komilfo — це високоякісні гель-лаки за доступною ціною, розроблені майстрами для майстрів!

Komilfo Deluxe Series — це дуже пігментовані гель-лаки, щільно лягають, мають чудову зносостійкість, зручні в нанесенні, самовирівнюються по нігтьовій пластині, легкорозчинні, ароматизовані та прекрасно поєднуються з продукцією будь-яких виробників!

Гель-лак Komilfo Deluxe Series №D247

Колір: темно-ліловий, емаль

Об'єм: 8 мл

ТЕХНОЛОГІЯ НАНЕСЕННЯ ГЕЛЬ-ЛАКІВ KOMILFO:
Проведіть стандартну підготовку нігтя: зніміть попереднє покриття, видаліть кутикулу, забафте поверхню та надайте бажаної форми нігтям. Після чого рекомендується очистити нігтьову пластину за допомогою дезінфікувального та знежирювального засобу. За потреби нанесіть ультрабонд — спеціальний безкислотний препарат для додаткового зчеплення наступних покриттів із натуральним нігтем.
Нанесіть на ніготь базове покриття Komilfo для гель-лаку тонким шаром, потім просушіть його в УФ-лампі 2 хвилини або в LED-лампі 30 секунд.
Нанесіть 2 шари кольорового гель-лаку Komilfo. Не забувайте запечатувати кожен шар (включно з базою та топ). Час полімеризації кольорового гель-лаку в LED-лампі 30 секунд. Для УФ і слабких ламп радимо наносити кольоровий гель-лак тонким шаром, через високу пігментованість гель-лаку. Час полімеризації в УФ лампі — 2 хвилини. Попередження: якщо ви хочете користуватися високопігментованими гель-лаками ваша УФ лампа має бути не менш ніж 36 вт і LED лампа не менш ніж 9 вт, а також лампочки мають змінюватися своєчасно.
Нанесіть верхнє покриття Komilfo для гель-лаку тонким шаром, просушіть його в LED-лампі 90 секунд. У УФ лампі — максимальна кількість часу, вказана на таймері.
Після завершення покриття нанесіть олію для кутикули.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Пол:
Для женщин