Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Сушарка led uv лампа 48 w для нігтів манікюру sun one 5

260 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Головні переваги нашого магазину це:

1. Найкращі ціни

2. Гарантія на інформацію товар

3. Усі фото зроблені нами за цим ви отримаєте саме те, що бачите на фото

4. Відправлення упродовж 24 годин (Закази, які були оформлені до 48 годин, вирушають того ж дня)

Гібридна вуф-льод дампа для манікюру та педикюру Sun 5 потужністю на 48 ватів із дном.

Лампа Sun 5 потужністю 48 W використовується в манікюрному сервісі та для домашнього застосування. Купити LED лампу для нігтів варто з багатьох причин. ЛампаSun 5 чудово справляється зі своїм головним завданням — полімеризацією будь-яких гель-лакових покриттів, зокрема біогелів і уФ-гелів. Її робота ґрунтується на технологіях подвійного джерела випромінювання — ультрафіолетового та світлодіодного.

Якщо потрібно купити лампу для манікюру, яка оперативно зможе висушити лак на всіх п'яти пальцях, то, купуючи лампу для манікюру Sun 5, ви можете бати впевнені, що цей прилад зробить це якісно та швидко.

Зовні ця led-лампа має дуже привабливий вигляд. Ретельно продуманий дизайн поєднує в собі ергономічність і вишуканий стиль. Лампа ЛЕД Sun 5 завдяки своїм компактним розмірам і лаконічним формам зручно розміщується на столі майстра манікюру.

LED-лампи Sun пройшли низку експертиз, які підтвердили їхню абсолютну безпеку. Світлодіодне й уФ-випромінювання не заподіює шкідливого впливу на шкіру рук і не шкодить очам. Час роботи LED-лампи можна встановлювати за допомогою таймера на 10, 30, 60 секунд. Крім того, Sun 5 обладнана датчиком руху, тому вмикання і вимикання приладу відбувається під час переміщення руки всередині лампи. Дно ЛЕД лампи кріпиться магнітами та легко знімається, якщо потрібно проводити процедуру педикюру.

Термін експлуатації світлодіодних лампочок, якими обладнана Sun 5, становить 50 000 годин. Згодом їхня яскравість не змінюється.

Наш інтернет-магазин пропонує своїм клієнтам продукцію гарної якості, забезпечує швидке оформлення замовлення та швидку доставку кур'єрською службою Києву або Новою Поготів у будь-яке місто України. В інтернет-магазині «Лимонад» купити LED лампу можна за найнижчими цінами. Ми не працюємо з купальниками та є прямими постачальниками ламп для манікюру на ринок України, тому наші ціни формуються без урахування послуг треті обличчя. Ми пропонуємо високоякісний сервіс, даємо гарантію на всі види товарів і надаємо гарантійне обслуговування.

Характеристики:
Універсальна UV-LED-лампа SUNUV5 — 48 Ватів обладнана сенсором і дисплеєм, працює за технологіями подвійного джерела світла із широким спектром ультрафіолетового діапазону: 365-405 nm. Все це забезпечує швидке та якісне сушіння гель-лаків і звичайних УФ гелів. Таймер часу дає змогу майстру точно задавати час сушіння.

Лампа для нігтів активується натисканням кнопок або датчиком руху.
- Призначена як для звичайних УФ-гелів, так і для гель-лаків
- Дуже потужна — 48 ватів
- Компактна, розміри: 20,5 см х 20,3 см х 9,3 см
- Таймер: 10, 30, 60, 99 секунд
- Знімне дно
- Сенсор
- Дисплей відліку часу


- Термін служби: понад 50000 годин

Технічні характеристики:

· Потужність — 48 Вт.

· Кількість світлодіодів — 24 шт.

· Вага лампи — 630 г.

· Номінальна напруга живлення — 220 В.

· Розмір — 21х8х12 см.

· Частота мережі — 50-60 Гц.

· Знімне дно — є.

· Таймер — 10, 30, 60, 90 сек або 120 сек у режимі ON.

· Гарантія — 1 місяців.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары